OHMYGOSSIP — Tätoveerija Wilma Schlizewski lõi 2016 aastal Tallinnasse oma stuudio ja on  sellest ajast saadik püsivalt Tallinnas, kirjutab Iltalehti.

Ühes Iltalehti programmis küsiti Schlizewski käest, kas ta ka tunneb Eesti skandaalitar Anu Saagimit? Schlizewski ütles, et ei tunne ja nad pole iial kohtunud.  Küll aga on Schlizewski soovinud, et Anu Saagim külastaks tema stuudio avapidu. Kui naine 2016 aastal Tallinnas oma esinduse avas, oli kohal ka Soome meedia. Soome meedia uuris aga juba enne tulekut, kas Anu Saagimit on ka people oodata? Schlizewski püüdis ühe tuttava kaudu Anu Saagimit peole kutsuda, aga väidetavalt jäi asi katki Saagimi üllatava rahanõude tõttu.  “Anu küsis tulemise eest 2000 eurot,” kirjeldas Schlizewski. Küsitud hinna eest oleks Saagim olnud nõus stuudio ees seisma ja laskma endast pilte teha, aga ruumidesse polnud ta selle raha eest enam nõus tulema.

“See on Ameerikas täiesti tavaline. Kuulsused teevadki nii. Staarile makstakse selle eest, et ta tuleks avapeole, sünnipäevadele ja pidudele,” ütleb Schlizewski ent kuna tema peo-eelarvesse Saagim sisse ei mahtunud, jäi kohtumine ära.

Saagim ise ei mäleta
Kui Iltalehti Anu Saagimilt infot päris, ütles ta, et ei tunne Schlizewskit isiklikult. “See on see tätoveerija?” küsis Anu. Anu lükkab 2000 euro küsimise ümber ja kinnitab, et temal pole nimetatud isikuga kontakti olnud ning palus, et Schlizewski ütleks, kelle kaudu teda kutsuti ja kes oli see “ühine tuttav”. Anu lisas, et teda ei huvita tätoveeringud üldse ja imestas, miks teda sellisele peole üldse keegi kutsuma peaks.

Schlizewski palunud Anu Saagimit Tallinna terassile kohvi jooma. Saagim ütleb naerdes: “Võin kindlasti minna, no problemos.”

Allolevas videos tutvustab Wilma Schlizewski enda pisikest Telliskivi loomelinnakus asuvat esindust:

Avafoto kuvatõmmised: Anu Saagim/Youtube ja Wilma Schlizewski/Instagram

Loe lisaks:
Anu Saagim: Mida vanemaks ma saan, seda vähem on mul hirme

Irja Tähismaa meenutab: Anu Saagim saatis meile pulma mitu kasti šampust