OHMYGOSSIP — Kogu maailm elas kaasa ja ootas pingsalt juba nädal aega jutti, millal sünnib Sussexite esiklaps. Lõpuks jõudis see aeg kätte, kui Prints Harry ja Meghan Markle said täna hommikul lapsevanemateks, teatab Sussexi ametlik Instagrami leht.

Buckinghami Palee teatas täna rõõmusõnumit, et Sussexi hertsogiriigis nägi ilmavalgust Prints Harry ja Meghani esiklaps. Pisike beebipoiss kaalus sündides 3,26kg ja tema sünniajaks märgiti täna hommikune kellaaeg 05:26. Emal ja beebil on mõlemal kõik väga hästi ning Prints Harry viibis terve aja nende kõrval.

Uudisest teatas meediale prints Harry ise. Ta ütles: “Mul on väga suur rõõm teatada, et Meghan ja mina saime täna hommikul beebi-poisi, väga hea tervisega poisi.”

Foto: Instagram @ sussexroyal

“Emal ja beebil läheb suurepäraselt. See on olnud kõige imelisem kogemus, mida oleksin iial osanud ette kujutada. Oleme mõlemad meeletult õnnelikud ja tänulikud kogu armastuse ja toetuse eest.”

Beebi nihkus sünnitähtajast nädalake üle ja nimele saadi kulutada veidike rohkem aega. Kuninglikus peres on olnud tavaks, et vastsündinu nimi teatatakse veidi aja pärast. Paari päeva pärast plaanitakse beebit ka maailmale näidata. Harry ütleb: “Olen oma naise üle uskumatult uhke. Nagu iga isa ja lapsevanem ütleb, siis oma beebi on tõeliselt imeline.”

Laps on troonijärjekorras seitsmendal kohal ja ta on kuninganna Elizabeth II 8-s lapselaps.

https://www.instagram.com/p/BxIKMKWBUgo/

Avafoto: Prints Harry ja tema abikaasa, Sussexi hertsoginna Meghan (Kensington palace/ Alexi Lubomirski )

Loe lisaks:
Prints Harry ja Meghan Markle võivad peale beebi sündi väidetavalt Aafrikasse kolida

Kuningliku beebi sünd: prints Harry ja Meghan´i plaanid on nüüd teada