OHMYGOSSIP — Kas sinu kaaslane pole ikka veel ühele põlvele laskunud ja naiseks palunud? Pole hullu, viga pole sinus! Värske küsitlus selgitab välja, milles tegelikult iva seisneb, vahendab Cosmopolitan.com.

Ehtekauplused The Pearl Source ja Laguna Pearl korraldasid tuhandele mehele küsitluse, et välja selgitada aus põhjus, miks ikka veel pruuti endale naiseks pole palutud. Selgus, et tõeliseks põhjuseks osutus majanduslik seisukord. 27% vastanud meestest ütlesid, et nende palk ja tulevane rahaline olukord on takistanud pulmi. 26% meestest ütles, et tal on võlad ja 17% tõi ettekäändeks pulmadele kuluva üüratu rahasumma ning ülejäänud 17% ütles, et põhjuseks on partneri võlad.

Pruudi käe palumine kolm olulisemat aspekti olid suhte kestus, partneri tervis ja elustiil ning majanduslik olukord. Küsitluses selgus veel, et 50% meestest leidsid, et ei leia ideaalset sõrmust ja 40% ütlesid, et kaaslase ootused kihlasõrmuse osas on üle võimete.

Igal juhul on abiellumine oluline samm ja sa pead olema selles täiesti kindel. Kui su partner on finantsilises mõttes viivitanud, kuni mõlemad stabiilse pinnase loote, on see pikas perspektiivis kahtlemata hea märk. Sa soovid ju olla koos mehega, kes mõtleb rahaasjad enne alati korralikult läbi.

Avafoto: Pexels/Burst

Loe lisaks:
82 aastat abielus olnud paar paljastab, kuidas armastus igavesti kestab + VIDEO!

Naine paljastab abielulahutusele järgneva: Hakkasin meest jälitama

6 TEGEVUST, mis jooksutavad abielu karile