OHMYGOSSIP — Kouvolast päris soomlanna Iiris Meriläinen (37) otsustas enda tagumikule lasta teha tätoveeringu. Talle meeldib, kui kehal on erilised pildid, mille hulgas ka huumorit, kirjutab Iltalehti.

Iiris Meriläinen oli taaskord minemas tätoveerija juurde, et lasta oma tagumikule teha uus nahakaunistus. Seal samas küsis tätoveerija temalt kinnituseks üle, kas naine ikka on kindel, et just sellist tätoveeringut soovib? Naine vastas jaatavalt, kuna ta pole kunagi ühtegi kaunistust oma nahal kahetsenud.

Pole ka ime, et selline küsimus küsiti, sest selline tätoveering ilutseb kellegi tagumendil väga harva. “Sinna on kirjutatud: Kouvolan Parhain Perse (Kouvola Parim Tagumik – toim.),” ütleb Iiris. Mõte sündis aastal 2015, kui oldi sõpradega koos. “Olime baaris, kui mõte tekkis. Veidi oli ka alkoholiga pistmist. Tätoveeringu tegin muidugi kaine peaga ja pärast korralikku mõtisklust,” räägib Iiris. Iiris lasi tätoveeringu mõni kuu hiljem teha ja nüüdseks on see ta kehal ilutsenud 4 aastat. Naine on tätoveeringu pärast palju kriitikat saanud, kui ta sellest kunagi teatud Facbeooki grupis foto avaldas, aga teda see ei kõiguta. Ta on arvamusel, et elab vaid korra ja mis vahet sel on? Paljud foto kommenteerijat kiitsid Iirist ka takka, et igaühel on õigus oma kehaga teha seda, mida soovib.

Sellise tätoveeringu teha laskmine tähendab Iirise jaoks isiksuse kujunemist. Tema teistes tätoveeringutes on ka huumorit, mis on naise loomuse üks osa. Talle on lapsest saati tätoveeringud meeldinud: “Mulle meeldivad pildid ja olen visuaalne. Tahan, et mu keha oleks täis igasuguseid erinevaid pilte.” Iirise kehal on kokku 40 tätoveeringut, millest esimese lasi teha, kui oli 20-aastane. Tätoveeringud on igal kehaosal, ainult nägu on puutumata. Iga tätoveering on saanud alguse millegi meeldimisest. Näiteks vasakul käel on Mercedes Benzi märk, kuna see lihtsalt meeldib talle. Talle meeldivad mersud ning on kahte sama marki autot omanud. Jala peale on tätoveeritud ahv, kellel ühes käes õllepudel ja teises banaan. Selle kohta ütleb naljatades, et see on tema autoportree.

Vaata fotosid SIIT.

Avafoto on illustreeriv: Pexels/APG Graphics

Loe lisaks:
Vaata, mida tähendavad erinevad tätoveeringud?

Ligi pooled kahetsevad tehtud tätoveeringuid: Enne kui teed, mõtle!

10 ASJA, mida ei ole sobilik öelda tätoveeritud naisele