OHMYGOSSIP — Te uurite tihti erinevaid horoskoope ning uue inimesega kohtudes on teie üheks esimeseks küsimuseks: “Mis tähemärgist te olete?”. Kui nii, siis see artikkel on teile! Pole kahtlustki, et  planeetide seis mõjutab meid igal moel.

Selles OHMYGOSSIP´i esoteerika artiklis räägime täpsemalt kuust, mis mõjutab teie ilurituaalide tulemust. Kuu kasv mõjutab ilurituaale täpselt samamoodi nagu taimede kasvu.

Alljärgnevalt toome välja 3 ilutegevust, mida erinevatel kuufaasidel teostada:

1. Koori nahka täiskuu ajal
See on vabastamise aeg nii energeetiliselt, kui füüsiliselt. Sinna hulka kuulub ka nahale kogunenud toksiinidest vabanemine ja uue uue naha loomine. Täiskuul soovitatakse veidike kauem dušši all olla ja kogu kehale koorimine teostada, seejärel niisutada nahka kreemi või õliga. Räägitakse, et täiskuu ajal imendub naha sisse rohkem toitaineid. Maagiat võimendab omakorda kohvi. Seetõttu on eriti hea keha hõõruda kohviga (kodune koorimine) või kohvi baasil tehtud toodetega. Näiteks on väga hea kohvi baasil tehtud toode, Eestis käistöökosmeetikana valminud Elisheva & Shoshana Kohvi ja Argaaniaõli seep, sellel on väga tõhusad koorivad omadused, tugev kohvi sisaldus ning lisaks argaaniaõli näol ka kohene niisutus.


2. Lõika juukseid noorkuu ajal
Sellest on ammustest aegadest räägitud, kuidas juuste lõikamine õigetel perioodidel neile kasvu ja lopsakust juurde lisab. Kui soovid, et juuksed kiiremini kasvama hakkaksid, lõika neid kindlasti noorel kasvaval kuul. Kui soovid, et juuksed kasvaksid aeglasemalt, lõika neid hoopis kahaneva kuu ajal.

3. Tehke noorkuu ajal maniküüri
Sul on nõrgad küüned ja murduvad kergesti? Et nende kasvule hoogu juurde anda ja tugevust suurendada, tasub maniküüri teha noore kuu ajal. Noorkuu ajal on tõmme kõige tugevam ja paneb energiad liikuma.

Avafoto: Pexels

Loe lisaks:
Kuivšampoon päästab või keerab su juuksed totaalselt untsu – ehk siis, kuidas aru saada, et tegu on kvaliteetse tootega!

VAATA, mida teha, et juuksed kohevamad näeksid + VIDEO!

SÖÖ neid toiduaineid ja juuksed pakatavad elujõust