OHMYGOSSIP — Rootslanna Kenza Zouiten Subosic (27) on tipptasemel blogikirjutaja, kes jagas jaanuaris oma jälgijatele imelise uudise – ta ootab last. Lapseootele jäämine oli naise jaoks raske protsess, vahendab Iltalehti.

Kenza Zouiten Subosic´il tuli lapseootele jäämise lootuses kogeda mitmeid pettumusi ja kadalippe. Peale mitmeid arstivisiite selgus, et Kenza munasarjafunktsioon on oma tempolt täistuuridel. “Munarakkude arv oleks olnud normaalne, kui oleksin olnud 45-aastane, aga olin vaid 26. Menopaus algab varsti, ligi 20 aastat varem, kui peaks,” kirjeldab Kenza enda diagnoosi.

https://www.instagram.com/p/BvexXwZncCd/

Viljatusravi andis õnneks tulemust ja nüüd ootabki blogija enda kauaoodatud järglast. Ta tõdeb, et lapseootus on tema jaoks väga oodatud ja suurepärane kogemus, aga rambivalguses olijana kohtub ka varjupooltega. “Olen sellest ka varem kirjutanud, aga on täiesti hullumeelne, kuidas sind kritiseeritakse kõige eest ka rasedana,” kirjutab Kenza oma värske Instagrami foto kirjelduses. “Nüüd mind kritiseeriti ka selle eest, et ma pole ostnud endale korralikke rasedapükse. Noh, minu tavalised püksid, mida ma siiani kannan, ei pruugi jalas enam kõige paremini istuda, aga ma säästan vähemalt raha.” Paljud kommenteerijad toetavad blogijat, öeldes, et ükskõik, mida lapsevanem teeb, ei pruugi see kunagi kõigile meeldida.
Siin on veel mõned näited, mida kommenteerijad naljatades välja toovad:
“Sa ei peaks oma jalgu enam seinale ka viskama, sest see pole beebile hea,” naljatab kommenteerija.
“Valmistu ema-politseide rünnakuks, see muutub vaid halvemaks,” hoiatab üks kommentaarides, mis hakkab juhtuma, kui beebi on ära sündinud.
“Oota vaid, kui oled ära sünnitanud,” kinnitab teine kommenteerija eelmise kirjapandu sisu.
“Nii lapseootel, kui juba sünnitanud naisi kritiseeritakse kõiges! Küll ostad lapsele liiga palju või liiga vähe asju. Veedad liiga vähe aega õues. Sööd valesti, treenid valesti ja hooldad last valesti,” pihib üks kommenteerija.

Avafoto: Kenza Zouiten Subosic/Instagram