OHMYGOSSIP — Paljud naised mõtlevad vahel sellest, milline isa saaks nende kallim oma lastele tulevikus olema. Sellised mõtted võivad pähe kippuda juba ka siis, kui koos oldud vähe aega, vahendab Elite Daily.

Alla on kirja pandud 7 märki sellest, mis viitavad, et poiss-sõbrast saab väga hea isa oma lastele.

1. Ta pöörab väikestele asjadele tähelepanu
Kui ta mäletab oma õe sünnipäeva või tunnustab sind hommikukohvi keetmise eest, näitab see, et ka väikesed asjad elus on olulised. Kui laps soovib esitleda oma joonistust, mis täiskasvanu meelest näeb välja lihtsalt sodimine, oskab tema seda pidada tõeliseks kunstiteoseks.

2. Ta on mänguline
Lõbus ja naljakas poiss-sõber ei suhtu laste mängudesse negatiivselt ning ei pea paljuks une-musi anda. Need armsad hetked, kui ta haarab sinust kinni ja kõditab, et lõpuks olete mõlemad väsinud, võib panna sind ette kujutlema hetki, kui ta tulevikus ka oma lastega sedasi lõbutseb.

3. Ta osaleb asjades, mis sind huvitavad
Kui ta on nõus sinuga vaatama armastusromaani, sest sina seda soovid, on ta tulevikus nõus lastega ka Disney klassikat vaatama. Kui ta oskab pühendada aega sulle ja sinu maailmale, suudab ta ka oma laste elus osaleda. Kui näiteks tema karjäär oleks esikohal, ei muutuks see ka siis, kui lapsed sünnivad.

4. Ta hoolitseb sinu eest, kui oled pohmellis
See näitab, et ta suudaks hoida ka haigestunud lapsi. Temast tuleb hea isa, kuna soovib enda jaoks oluliste inimeste eest hoolitseda ja teha kõik, et nende hea enesetunne taastuks.

5. Ta oskab oma tundeid vaos hoida
Laste puhul esineb hetki, kus nende kannatus pannakse tõsiselt proovile. Väga oluline on see, et ta oskab pingelisi olukordi võtta küpsuse ja rahulikkusega. Kui kallimal pole pahaseks saades kombeks plahvatada ja oskab selgelt mõelda, on see suurepärane omadus.

6. Ta ei karda oma tundeid välja näidata
Nii nagu ta sind suudleb, kallistab ja hellitab, oskab ta ka lastele vastavalt tundeid näidata. Ta võib väljast paista karm tüüp, aga seest on hell ja tunneteküllane.

7. Tugev armastus
Kuigi ta oskab olla hell ja armastav, oskab ta öelda välja asju nagu need on ja veidi sigjoonelisem olla. Kui vajad ausaid nõuandeid ükskõik mille suhtes, tead, et kallim on parim, kelle poole pöörduda, kuna ta ei hakka keerutama.

Avafoto: Pexels/Juan Pablo Arenas

Loe lisaks:
VABA JA VALLALINE mees ning lemmikloom – mida naine sellest arvab?

8 MÄRKI sellest, et kallim on ühtlasi su parim sõber

UURING: Naised tunnevad näo järgi ära, kas mees on psühhopaatsete või nartsissistlike omadustega