OHMYGOSSIP — Esimene armastus on midagi sellist, mida iial ei unusta. Paraku pole kõik suhted loodud kestma jääma, mistõttu luuakse suhteid mitu korda. Esimese suhte lõppemine on inimese jaoks raske, sest seda kogetakse elus esimest korda, vahendab Boldsky.

Kõige esimene suhe võib anda rohkem õppetunde, kui järjekorras teine suhe. All on õpetusi, mida võid esimesest suhtest järgmisesse (või järgmistesse) kaasa võtta.

1. Ära oota liialt palju
Esimesest armastusest või suhtest on hea õppida, et ootused tuleks kontrolli all hoida. Väga paljudel on esimese suhte puhul suured ootused.

2. Armastus on olemas
Väga paljud õpivad esimese suhtega seda, et armastus on tõesti olemas ja inimesed armuvad omavahel. Samal ajal õpitakse olema armastuse vääriline.

3. Muutud tugevamaks
Väga harva jääb esimene suhe esimeseks ja viimaseks, mistõttu võib ka lahkuminek olla õpetav. Lahkuminek teeb tugevamaks ja edaspidi on sul raskem emotsionaalselt tasakaalust välja minna.

4. Õpid lahti laskma
Esimesest armastusest on raske lahti lasta, isegi siis, kui sina oled see, keda maha jäetakse. Lõpuks ikkagi õpid suhtest ja esimesest armastusest lahti laskma.

5. Õpid olema teisest vähem sõltuv
Esimeses paarisuhtes ollakse kergesti teisest sõltuv, mis võibki lõpuks suhte lõppemiseni viia. Paljud märkavad peale lahkuminekut, et liigne sõltuvus teisest ei ole seda väärt.

6. Leiad uue armastuse
Esimene armastus hääbub ja lahkuminekust toibutakse, aga armastus ei kao elust kusagile. Vastu tuleb uus inimene, kelle vastu võivad tunded olla veelgi tugevamad ja ka ise oled uueks suhteks rohkem valmis, kui eelmises olid.

Avafoto: OHMYGOSSIP
Allikas: boldsky.com

Loe lisaks:
Liigutav lugu tõelisest armastusest: 93-aastane mees võtab restorani minnes lahkunud abikaasa foto kaasa + VIDEO!

Ühepoolne armastus: 4 põhjust, miks sa armud valedesse inimestesse

Uskumatu armastuslugu! Naine armus talle lapse kinkinud spermadoonorisse