OHMYGOSSIP — Enese meikimisele kulub rohkesti aega ja nõuab oskuseid. Eriliste oskuste puudumisel on meil teile jagada kiired nipid, kuidas end kerge vaevaga kauniks sättida, vahendab Become Gorgeous.

Siin on mõned meiginipid, mille abil saad hommikul kauem uneajale pühenduda, ilma, et peaksid enda korda seadmise osas järelandmisi tegema.

Kasuta sõrmi hajutamise jaoks
Selle asemel, et õige suuruse ja otstarbega pintsel kõigeks leida, pese käed korralikult seebiga puhtaks ning kasuta hajutamiseks oma sõrmi. Kui hajutad sõrmedega hästi, ei oskaks keegi arvatagagi, et sul polnud pintsleid abiks. Sõrmi kasutades saad sa ühtlasi paremini kontrollida, kui palju meigitooteid näole kannad.

Meigi kõigepealt silmad
Kui soovid silmameiki enim rõhutada, tee see toiming esimesena ja alles siis kanna näole puuderkreem. Vastupidises järjekorras võib silmameiki tehes lauvärvi või ripsmetušši pudeneda ning seeläbi kulub vigade parandamiseks rohkem aega.

Lopsakad huuled
Kui sul pole aega erilist meiki teha, siis tõhus viis on teha see nii, et tähelepanu juhinduks huultele. Kanna ripsmetele kerge ripsmetušš ja näed hetkega võrratu välja. Ainult ripsmetuššiga võid kanda julgeid huulepulgatoone ja lisaks viimistelda ka läikega.

Kasuta jämedat lainerit
Kui soovid teha suitsusilma või kassilikku lainerjoont, vali tavalise lainerpliiatsi asemel jämedama otsaga lainer ja säästa aega.

Kasuta näo puhastamiseks salvrätikut
Meigi eemaldamiseks, näo puhastamiseks ja naha rahustamiseks on olemas müügil spetsiaalsed niisked salvrätid. Neid kasutades säästad aega meigi mahavõtmisel. Aga pea meeles, et peseksid näo ikkagi üle ühe päeva korralikult puhtaks.

Avafoto: Pexels/Dids

Loe lisaks:
Professionaalse meikari nõuanne: Vajad meigikotti vaid neid VIITE toodet – ei rohkem, ega vähem!

5 NÕUANNET, et su silmameik püsiks kauem veatuna!

DIY: Kuidas teha kaunist õhtumeiki