OHMYGOSSIP – Lõpuks ometi saan teiega seda toredat uudist jagada – toome turule Elisheva & Shoshana (E&S) hoolduskosmeetika tooted! Lõin selle brändi juba 2013. aastal mõttega teha midagi head (hoida loomi ja loodust, elada säästlikult, tarbida vaid naturaalset ja kvaliteetset) ja teha midagi koos oma kallite tütarde – Estella Elisheva ja Ivanka Shoshana´ga. Tahtsin, et meil oleks üheskoos nn. “oma projekt”, kirjutab Helena-Reet oma NordenBladet.ee blogis.

Aastaid kirjutasime lihtsalt elishevashoshana.wordpress.com all blogi ja tegime koostööd erinevate firmadega. Siis hakkasime lähedastele ja tuttavatele kvaliteetseid käsitööna valminud kudumeid tegema. Nüüd aga tulevad peagi müüki esimesed kosmeetikatooted. Esimesena tulevad turule – apteekidesse, ökopoodidesse, (loodus)kosmeetikapoodidesse ja meie edasimüüjatele hooldustooted – väga kvaliteetsed puhtamast puhtama konsistentsiga erinevad käsitööseebid, vannisoolad ja SPA-tooted – enamus tooted sobilikud nii tundliku nahaga inimestele kui ka allergikutele ning samuti beebidele ja last ootavatele naistele. E&S toodete retseptid on koostatud kõik tippspetsialistide – farmatseutide, keemikute ja arstidega tihedalt koostööd tehes ning valmivad käsitööna, et säiliks toote kvaliteet ja hing. Igasse tootesse on pühendatud palju eeltööd, uurimist, aega ja armastust. Iga toode on selline, mida kasutan hea meelega ka ise ning oma lastel!

Tootearendus on valmis, esimesed näidistooted on olemas (ilma etikettideta). Hetkel ehitan kodulehte (vt. elishevashoshana.com) ja registreerin tooteid (triipkoodid, sertifikaadid ning hakkan etikettidega tegelema. Olen oma isiklikku looduskosmeetika liini soovinud teha juba ammu! Seega on super põnev teha täna esimesi samme!

https://www.instagram.com/p/Bn-zU19nT0R/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/Bn_Wb6WH7OG/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/Bn-rYUUHTFa/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/Bn_QotanuaH/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/BoGpMWmnW-t/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/BoGsHJbH2wD/

https://www.instagram.com/p/BZ3g5IyAqIs/?taken-by=elishevashoshana

https://www.instagram.com/p/Bn_U6sdna6s/?taken-by=elishevashoshana