OHMYGOSSIP — Oled sa end teinekord kõrvalt vaadanud ja märganud, kui tihti mõtled või muretsed asjade üle liigselt palju? Teema olulisusest hoolimata võiks selle üle muretsemine olla tunduvalt väiksem, vahendab Women´s Health.

Teatud teemad on muidugi sellised, mille üle mõtlemisele tulebki palju aega kulutada, ent on ka sellised, millele on lihtne vastus olemas ja midagi muud pole teha. Siin on list asjadest, mille osas on naised üle analüüsivad ja liigmõtlejad, kuigi ei peaks.

1. Kas peaks laskma teha endale dramaatilise ja uue juuksestiili või mitte. Miks seda ei tehta siis, kui juuksed kasvavad tagasi?

2. Miks sõber pole kõige uuemale Facebooki/Instagrami postitusele meeldivust vajutanud. Suure tõenäosusega pole ta lihtsalt sotsiaalmeedias veel käinud ja postitust näinud.

3. Millised lilled meeldivad partneri vanematele enim. Tegelikult on žest kõige tähtsam, mitte see, kas need on tulbid, roosid või gerberad.

4. Huvitav, kas keegi paneb su väikest vinni näos tähele. Ja isegi, kui paneb, mis siis edasi? Kellel meist poleks vinne olnud…

5. Kas tegid vea, et jätsid maha kallima, kellega olid koos vaid pool aastat. Teinekord on parem lihtsalt oma viga tunnistada ja jätkata elu sealt, kus pooleli jäi.

6. Kas peaks minema kohtingule tüübiga, kelle suhtes pole kindlad tunded. Sul pole midagi kaotada, kui lähed – hiljem on huvitav lugu, mida meenutada.

7. Kas peaksid pulmas tantsides kõrged kingad jalast ära võtma või viisakaks jääma. Pulmas on täiesti okei jalanõusid vahetada. Pane kõrged kingad kotti ja tõmba jalga mugavad madalad jalanõud ning valluta tantsupõrand.

8. Kas peaks minema Hiina või India restorani lõunasöögile. Lõunaid tuleb veel mitmeid, mistõttu on sellele mõttelennule asjatu liigselt aega kulutada.

Avafoto on illustreeriv: (Instagram/@missrussiatw ins)

Loe lisaks:
Loe, mis läheb nihu, et naised ei huvitu peale esmakohtingut enam edasisest suhtlusest

15 ETTEKÄÄNET, mida paljud naised kasutavad uute rõivaste ostmiseks

UURING: Loe, mille järgi valivad naised enda kõrvale mehi