OHMYGOSSIP — Väga paljud naised unistavad pikkadest kiharatest. Aga kellele üldse sobivad pikad juuksed ja kas juuksuri sõnul leidub inimesi, kellele puhul oleks antud stiil täiesti välistatud? Anna.fi avaldab meile tõe.

Q Hair salongi omanik Laura Pimiä rõhutab, et pikkade juuste puhul tuleb eelkõige lähtuda juuste seisukorras, kuivõrd näokujust. “Kui juuksed on õhukesed ja kehvas seisus, ei oma pikkus mingisugust väärtust. Kui jällegi pikad juuksed näevad välja terved, siis sobib see stiil paljudele,” ütleb Pimiä.

Kui näokuju juhtub olema pigem piklik või veidi ristkülikukujuline, soovitab Pimiä liiga pikki juukseid vältida. “Aga ka sellisele näotüübile võivad pikad juuksed ikkagi sobida, kui juuksed on terved ja ette lõigata näiteks tukk, mis pehmendaks näojooni,” selgitab Pimiä.

Pikkadest juustest rääkides peetakse silmas juukseid, mis on üle õlgade. Klassikalised sirged ja pikad juuksed on mitme naise unistus. “Ovaalne näokuju on pikkade juuste ja keskel asetseva lahu jaoks ideaalne. Sellisele näotüübile sobivad õigupoolest kõik juuksesstiilid,” kinnitab Pimiä.

Olgu öeldud, et pikkade juuste heaolu tagamiseks tuleb neid piisavalt niisutada, et välimus kena säiliks. Samuti on oluline regulaarne kärpimine.

Avafoto: OHMYGOSSIP
Allikas: Anna.fi

Loe lisaks:
Vaata, kuidas endale kaunist krunni teha
SÖÖ neid toiduaineid ja juuksed pakatavad elujõust
Kristiina ilublogi: Mask, millega saab juuksed juba nädalaga 3-10cm pikemaks!