Ajakirja Mood küsimuse peale, kas Birgit Õigemeel (21) peab oma muusikaga ka maailma vallutamise plaane ning kas ta on nõus karjääri nimel Eestist ära kolima, vastab Birgit, et ei kujuta ette, et elaks perest ja sõpradest eemal.

“Tahaksin küll muusikaga välismaale välja jõuda. Suvel õnnestub mul osaleda Baltic Song festivalil, kus osalejaid mitmetest Euroopa riikidest ja kohal viibib palju Rootsi produtsente. Rootsi on muusikamaailmas USA ja Inglismaa järel tähtsuselt kolmas riik, sestap on seal võimalus meelde jääda ja kontakte luua,” usub Birgit.

“Loodan, et teeme Meri ja Julmaga ingliskeelse plaadi ka, ideaalis oleks võinud juba viimane plaat läbimurre olla. Aga tõele au andes – ma pigem kogun alles ennast, et asjad nii suurelt ette võtta. Oluline on selle maailma vallutamise plaani juures ka asjaolu, et olen Eesti patrioot ja tahan ikka elada Eestis.”

“Ei kujuta absoluutselt ette, et elaksin perest ja sõpradest eemal. Väga oluline inimene on mu elukaaslane, ja tema pere on ka hästi armas. Mul on mitu head sõbrannat erinevateks elujuhtumiteks ja kõik kuidagi täiendavad mind. Koos minu perega on mul väga lähedasi inimesi ehk ainult paarkümmend, aga nad on kõik tõesti eluliselt tähtsad.”