Samapalju kui kohtame edukate vanemate edukaid lapsi, võiksime tuua ka vastupidiseid näiteid, kus tuntud intellektuaalsete vanemate lapsed on tõelised tuuletallajad või lugupeetud rikastest suguvõsadest sirguvad eluvõõrad memmepojad.

“Ka kaasasündinud intelligentsus ei taga veel edu. Läbilöömiseks on vaja erakorralisi intellektuaalseid võimeid ja tohutult meelekindlust. Julgus midagi teha teisiti ja paremini on see, mis viib sihile. Edukuse võti on sinu iseloom ja seda on võimalik arendada nii rikkast kui vaesest perest lapsel”, räägib Marge.

Mis on kõige levinum põhjus meeste enesetapuks? “Aga loomulikult ebaedu. Samal ajal kui draamakuningannadest naised tahaks siit ilmast lahkuda õnnetu armastuse nimel, tunnevad mehed, et piinlik on elada kaotajana ning vedada alt on perekonda ja sõpru, kes teda väärikaks ja edukaks pidasid. Kes on lugenud Carrere “Vaenlast”, meenutab praegu kindlasti selle raamatu peakangelast, kes tappis oma pere, et päästa nad häbist, mille ta perele tekitas oma valedega. Karm tõsiasi on, et au, väärikus ja lugupidamine on meie ühiskonnas otseselt seotud edukusega”, kirjeldab Marge.

Ning lisab: “Seejuures, kurb tõsiasi on see, et inimesed annavad liiga kergesti alla. Kaotaja saab olla vaid see, kes loobub, mitte see, kes aina uuesti proovib ja võitleb”.