Nii Tallinnas kui Hispaanias ööelu korraldanud Jana Pulk ja tema peod on tuntud oma headuses: Jana suudab kohale meelitada seltskonnaelu koorekihi, pealinna ilusaimad naised ning jõukad peolõvid. Mis on Jana glamuurse ööelu retsept?

“Meenub minu sünnipäevapidu kui olin kaheksa-üheksane. Eredamad hetked on kartulisalatist, viineritest ja sefiiritordist,” mäletab Jana enda korraldatud esimest suuremat pidu. Kuigi alati särtsakana ja säravana uksel isiklikult peokülalisi tervitamas, võtab Jana tööd väga tõsiselt – enne oma esimest üritust, mille ta otsast lõpuni ise korraldas, viis ärevus juba varavalges une, õhtuti aitas uinuda rahustav tee.

“Hüppasin tundmatus kohas vette! Tegemist oli Lounge Deja Vus toimuva Babulja üritusega. Hirm oli suur. Vähemalt nädal enne ärkasin hommikuti südamekloppimise peale üles ja õhtul pidin piparmünditeed jooma, et saaksin kuidagi magama jääda. Tundsin ennast äärmiselt ebakindlalt ning kardsin kohutavalt midagi valesti teha või, et midagi jääb kahe silma vahele,” räägib Jana ajakirjale face|control.

“Talv-kevad on läinud minu harjumuspärasest töö-tempost tunduvalt rahulikumalt. Üksikud väikesed projektid ja loomulikult enda üritus Fallen Angels. Ootan pikemat aega juba ühe suurema projekti järel ja loodan, et see saab peagi teoks. Siis saab olema väga töökas ja huvitav suvi.”

Elukutselise peokorraldajana teab Jana, et kõige olulisem peo õnnestumiseks on õige seltskond. “Mulle meeldib jälgida inimesi, kes südamest naudivad pidu ning minu meelest pole parimat “peo käivitajat” kui punt lõbusaid ja naeratavaid inimesi! Organisaatorina leian, et kindlasti aitab heale peole kaasa avatud ja särav peokorraldaja. Alati on meeldiv, kui korraldaja sind tervitab ja tänab, et leidsid aega peole tulla.”

Nii Eestis kui Hispaanias pidusid korraldanud Jana räägib, et Hispaanias oli lihtsam välja teenida “aitäh” ürituse korraldamise eest. “Ja et tegemist on kuurortiga, on külalised häälsetanud end pidutsemise lainele ning ei vaja tohutut programmi, et oleks huvitav. Eestis peab palju rohkem pingutama. Eks osaliselt on selle põhjuseks ka väike rahvaarv ning vähe turiste.”

Refereeritud artikli täisteksti lugege ajakirjast face|control