Paar aastat Norras elanud-töötanud ja rahvusvahelistel geide iludusvõistlustel laineid löönud Madis Räästas on suvel Tallinna klubielu edendamas. “Suvi on sisustatud nii töö kui puhkusega. Proovin kõike mõõdukalt teha. Suuri pidusid ma ei korralda, lihtsalt püüan taas eluvaimu sisse saada oma üritustesarjale Tutti Frutti, mida olen Club Angelis juba viis aastat teinud,” räägib Madis ajakirjale face|control.

Kui enda ürituste korraldamine on Madisele pigem töö, mida ta ka meeletult naudib, siis sõprade aitamine lõbu: “Ja teistega koos töötades tekib alati palju uusi ideid, mida tulevikus oma projektides kasutada saan.”

Oma Norra-elu väljaskäimiste kogemusest annaks Madis eestlastele pidutsemise eest tugevamad punktid: “Eestlased on rohkem lõbu- ja peojanulisemad kui norrakad. Aga seniks kuni on hea muusika ja mõnus seltskond, ei ole tähtis, kellega pidutsed, tore on ikkagi.”

Kus võib Madist nädalavahetustel kohata? “Kindlat lemmikklubi pole. Mulle meeldib ühest kohast teise rännata. Püüan enne õhtu algust ennast kurssi viia sellega, kus midagi toimub ja siis vastavalt tegutseda. Alustan tavaliselt sõpradega Lounge 8-s Apple Martinidega, siis suundun BonBoni, kus teen ühe või kaks kokteili, siis sujuvalt Hollywoodi ja lõpetan alati armsas Angelis. Vahest juhtub, et jõuan rohkemgi kohti läbi käia.”