Ilmunud on ajakirja face|control teine ja mahukam number – 100 lk seltskonnaelu meilt ja mujalt.  Uudisena – 10 lk vene keeles otse Peterburist! “See, et ajakirja face|control sünnikodu on Peterburis, on hea lisapõhjus, miks nüüdsest hoiamegi oma lugejaid kursis Tallinnast vaid 330 kilomeetri kaugusel asuva, Põhjamaade Veneetsiaks peetava suurlinna elustiiliga,” räägib face|control´i tegevjuht Kadi Viljak.

“Ajakirja face|control teist numbrit koostades rääkisime tegusate meestega nii meilt kui mujalt kõigest, millest nendega rääkida saab: rahast, tööst, autodest, kodust, ilust, hobidest. Kergetest suveveinidest ja klassikalisest viinavõtust,” räägib ajakirja tegevjuht Kadi Viljak ning lisab, et ka meestele antakse nõu, kuidas vastu suve ennast ja omi asju veelgi ilusamaks tuunida. “Milleks? Eks ikka selleks, et eesti mehed meile veelgi rohkem meeldiksid.”

“Ajakirja esikaanestaar, belglasest ettevõtja Dimi, kes kevadises telesaates Eestist naist otsis juba teab, kuidas päid pöörama panna. Dimi naudib enda sõnul nii shoppamist kui enese eest hoolitsemist: hommikuti kulub tal ca kaks tundi, et end algavaks päevaks valmis seada,” paljastab Dimit intervjueerinud Kadi.

Ajakirja saab endiselt tasuta – lisaks Tallinnale (kauplused, restoranid, spaad ja ilusalongid) ka hotellid ja spaad Tartus, Pärnus, Saaremaal, Haapsalus, Narvas ja Sankt-Peterburgis:

Restoran Troika
Status Club
Kohvik Spirit
Lounge Museum
Lounge Deja Vu
Kauplus BonBon Lingerie
Kauplus Don&Donna
Kauplus G-Star
Kauplus Gant
Kauplus 2.mood
Hotell Forum
Roosikrantsi Kingastuudio
Ilusalong Käärkäsi
Ilusalong Ilu Võlu
Kauplus Šveitsi Kell
Reval Cafe
Restoran Zebra
Vestpal Travel Agency
Kauplus Fachion Palace
Lounge Ego
Restoran Velvet
Kauplus Moods
Kauplus Haust Collection
Kohvik-restoran C´est La Vie
Restoran Silk
Kohvik Mademoiselle (Metro Plaza)
Lounge Kaheksa
Coral Tennis
Kauplus Fashionista ( Rocc Al Mare)

nimekiri täieneb…