Eesti produtsendid on andekat ja omanäolist näitlejat Marko Matveret pidanud koos Peeter Oja ja Tõnu Kargiga enim teenivaks (filmi)näitlejaks. Välismaa esiknäitlejateks peetakse Will Smithi ja Johnny Deppi.

Eesti üks tuntumaid ja enim teenivaid näitlejaid Marko Matvere on viimase kahe aasta jooksul võtnud iseendale kuuluvast firmast Seekrank OÜ välja 2,4 miljonit krooni. Aastal 2007. aastal maksis Matvere endale dividende 1,86 miljonit krooni ning eelmisel aastal 50 000 krooni. Lisaks on näitleja võtnud 2007. aastal osaühingust osakapitali vähendamise teel välja 0,45 miljonit krooni, vahendab Äripäev.

Lisaks Seekrankist saadud omanikutulule sai Marko Matvere eelmisel aastal ka 50 000 krooni eest dividende Väikeste Lõõtspillide OÜ-st, mille aktsiatest kuulub talle kuuendik. Kontsertide ja teatrietenduste lavastamise ja esitamisega tegelev Seekrank OÜ on viimase viie aasta jooksul toonud Matverele sisse kokku 5,5 miljonit krooni tulu ja 3,6 miljonit krooni puhaskasumit.

Maailma enim teenivaks näitlejaks peab majandusajakiri Forbes Will Smithi, kes teenis 1. juunist 2007- 1. juunini 2008 filmides näitlemise eest 80 miljonit dollarit. Sel aastal võib Smithi troonilt tõugata aga Johnny Depp, kes teenib erinevatel andmetel „ Kariibi mere Piraatide 4“ osa eest kuni 75 miljonit dollarit (840 miljonit krooni).