OHMYGOSSIP — Inimeste elus tuleb hetk, kus nad mõtlevad, et vanus on lihtsalt üks number. Naiste jaoks tundub juba ainuüksi mõte vanemast partnerist ahvatlevana. Vanemad mehed avavad elus palju uksi, millest polnud teadlik, vahendab The Stir.

Alla on loetletud 5 head põhjust, miks tasuks endast vanemasse mehesse armuda:

1. Võid temalt palju õppida
Sinust vanemad inimesed teavad rohkem. Ta on jõudnud juba elada ja kogeda sinust rohkem asju ning seeläbi õpetada ja näidata, mis muidu oleks elus võib-olla varjatuks jäänud.

2. Vanusevahe ei mängi rolli
Teatud ajahetkel võib vanusevahe oluline olla, näiteks: 19-aastase neiu ja 29-aastase mehe suhe võib paista veidrana, aga 29-aastase naise ja 39-aastase mehe puhul ei mängi see vanusevahe erilist rolli. Psühhoterapeut Tina Tessina sõnul baseeruvad paljud naised välise näitaja asemel pigem emotsionaalsele sidemele.

3. Vanemad mehed on küpsemad
Mehed küpsevad naistest aeglasemini, mistõttu võibki vanem mees olla küpse naise jaoks parem valik, kui oma vanuseklassis olev mees. Vanem meesterahvas on suurema tõenäosusega kohe valmis pere looma, aga samas vanuses olev mees ilmselt mitte.

4. Seks on suurepärasem
Vanematel meestel ei ole võib-olla samasugust vastupidavust, küll aga on neil kogemusi.

5. Tal on välja kujunenud karjäär
Noorematel meestel võib karjääri loomine viia tähelepanu muudelt elulistelt asjadelt eemale ja kõik see võtab lisaks aega. Vanematel härradel on üldiselt selja taga pikem tööajalugu, päevad ei veni enam nii pikaks ja tal on rohkem aega pereelu jaoks, kui mehel, kes alles alustab karjääri.

Avafoto: Pexels/Bruce Mars