Saate “Unistuste printsess” võitnud Maarja K. (20) ei meeldi mehed, kes üritavad olla mängurid, libekeelsed ja ebasiirad. Maarja kallim võlus teda oma vaikse olekuga. Neiu hindab väga enda noormehe siirust ja heasüdamlikkust. Noored on koos olnud ligi kolm aastat. Ta oli olemas juba enne printsessisaadet, kus Maarja püüdis Belgiast pärit jõuka Dimi südant võita, kuid saate salvestamise ajal olid nad lahus.

Maarja räägib, et nende suhe on nagu noortel ikka – kokku-lahku. Praegu on neil kõik hästi, ta on väga õnnelik ja rahul.

“Mu mees armus minusse ära esimesel kohtamisel. Olin siis 17. Mulle hakkas ta meeldima mõni kuu hiljem. Mul on alati nii, et võtab aega, kuni keegi mulle tõsiselt meeldima hakkab. Kui saates küsiti, kas ma armusin Dimisse, siis oleksin “jah” öeldes valetanud. Mul võtab armumine palju rohkem aega kui kolm nädalat. Selleks, et ma kellegisse ära armuks, on vaja eelkõige kannatlikkust. Mees peaks selleks aega võtma ja minu südame võitmiseks vaeva nägema,” räägib Maarja Kroonikale.

“Ma ei teadnud, et Dimil Aila olemas on. Ta ütles seda mulle viimaste saadete ajal. Me rääkisime Dimiga väga paljudest asjadest, ka sellest, millised on meie elud väljaspool saadet, ning siis ta mainis, et tal on naine olemas. Minu jaoks polnud see üllatus, sest selline mees nagu tema ei saakski ju vaba olla. Arvata on, et tal on igal pool maailmas naisi,” arutab Maarja.

“Ma ei mäleta enam, kui palju Dimi mulle võtete ajal oma tundeid väljendas… Ega ta saate ajal väga ei rääkinudki neil teemadel. Ta oli seal väga häbelik. Tegelikult pole ta üldse selline. Ta on palju julgem ja natuke karmim kui saates,” räägib Maarja ning lisab, et niipalju, kui tema Dimit teab, ei usu ta, et Dimi oma naisele Ailale kätega kallale läks.