OHMYGOSSIP — Lõbusad ja erilised kohtingud ei tähenda alati seda, et neile peaks kulutama suure hulga raha või vaeva – piisab ka kujutlusvõimest ja eksperimenteerimisest.

Naudi oma kallimaga neid kohtingunippe ja igavesti kestvaid lõbusaid mälestusi.

1. Tunnetage maitseid
Milline põnev vaheldus tavalisele õhtusöögile. Korraldage üksteise jaoks menüü või lihtsalt maitske kordamööda tooraineid.
Tee sedasi:
-Osta kauplusest erinevaid tooraineid, millest osa on kergesti äratuntavad ja teised veidi keerulisemad. Näiteks: tooršokolaad, toores timjam, sojaviiner, hallitusjuust ja seened.
-Seo kaaslase silmad kinni ja aseta taldrik tema ette.
-Aseta tooraine ükshaaval taldrikule ja jälgi arvaja naljakaid reaktsioone.
Koguge punkte selle järgi, kui palju toiduaineid täppi pakutakse. Võitjale võiks olla tore auhind.

2. Lauamängu õhtu
Lauamängu mängimine on lõbus, kuigi tänapäeval on need jäänud suhteliselt soiku. Selle asemel, et vana lauamängu mängida, minge koos poodi ja ostke mõni uus, mida pole veel mänginud. Teine variant on vanale mängule mõelda uued reeglid.

3. Intiimsed mängud
Intiimsed vestlused ja mängud võivad suhtesse tuua uut põnevust ja iha. Avaldage teineteisele oma salajased fantaasiad ja kui soovite, võiksite magamistoas uusi poose või fantaasiaid katsetada. Variandiks on oma fantaasiad ka paberilipikutele kirja panna ning siis pimesi valida, mida järgi proovida.

4. Aardejaht
See idee vajab enim loovust ja planeerimist.
Tee sedasi:
-Planeeri marsruut ja lugu, mille alusel kaaslane aaret otsima läheb. Võid näiteks kirjutada vihjeid, mille abil ta edasi liiguks. Näiteks: “Mine kohta, kus suudlesime esimest korda, järgmine vihje leidub punasest ümbrikust” jne. Küsimused võivad olla vahel ka rasked, et väljakutset esitada.

5. Amatöörfotograafia
Minge välja loodusfotosid pildistama. Võite minna tuttavasse keskkonda või otsida ka uusi paiku. Kodus on võimalik samuti luua väike stuudio. Selleks tõmmake seinale valge kangas ja valgustuseks võib olla laualamp.

Avafoto: OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet