OHMYGOSSIP — Hiljuti selgus, kes osalevad sel aastal Soome Temptation Island sarjas. 22 kaunitari eesmärgiks on vürtsitada juba paaris olevate inimeste suhet, vahendab Seiska.

Üks kuumadest vaba ja vallalistest neidudest on Helsingist pärit olev 21-aastane Milja. “Temptation Island on võrratu kogemus ning ma ei kahetse midagi. Tegemist on esimese välismaareisiga ja juhuslikult sattus see olema televiisorisse filmitav,” naerab Milja. Milja leiva teenimise töövaldkonnaks on hooldamine. Lisaks töötab ta erootilise tantsijana ning on teinud teinud täiskasvanutele mõeldud filme koos Mr. Lothar´iga (alias Anssi Viskari). “Olen sel alal tegutsenud umbes aasta aega ja sattusin sinna Anssi kaudu. Liikusime ühises seltskonnas, kus tutvusingi tüdrukutega, kes teevad sellist tööd. Käisin proovimas ja mulle meeldis. Olen alati olnud seksuaalselt avatud inimene ning ka enesekindel, mistõttu pole selles midagi imelikku. Olen täiesti tavaline tüdruk Helsingist,” Jätkab Milja.

21-aastane neiu peab end inimeseks, kes läheb vooluga kaasa. Tema sõbrad ei olnud absoluutselt üllatunud, et ta saarele osalema läheb.

Temptation Island´i saates kirjeldab ta end sedasi: “Mul on alati olnud vajadus esineda ja olla tähelepanu keskmes. Hobideks on laulmine, pidutsemine ja sotsiaalne suhtlemine. Mul on mitu rauda tules, sest alati juhtub midagi. Olen ise oma õnne sepp.”

https://www.instagram.com/p/BeQJP73HcUy/?taken-by=milanaventura

https://www.instagram.com/p/BeQDLpnHYa_/?taken-by=milanaventura

https://www.instagram.com/p/BeQE32onhps/?taken-by=milanaventura

Avafoto: Milja (Instagram @ milanaventura)
Allikas: Seiska.fi