NordenBladet — Väga paljud on sotsiaalmeedias sattunud ekskallima peale, mis võib panna meid käituma veidralt – luurame, kuidas ta on elanud, kellega kohtamas käib. See käitumine pole otseselt petmine, küll aga võib see sinna suunda kaudselt kalduda.

Siin on 3 tegevus internetimaailmas, mis võivad jätta mulje, et sa pole veel kallimast üle saanud või end täielikult pühendanud.

Vanadele fotodele “meeldib” klikkimine
See tundub nii süütu teona! Vana foto on esilehele kerkinud, kuna teised on seda kommenteerinud või “meeldib” klikkinud. Eriti vanade fotode esilekerkimine ja nende meeldimine võib teistele jätta mulje, justkui oleksid fotogaleriis pikalt sirvinud ja fotojärjega kaugesse minevikku jõudnud. See võib tekitada küsimuse, miks kerid ajaloos tagasi, kui ka praegune hetk on tore?

Flirtivad emotsiooninäod
Mõned emotikonid on ebamäärased ja inimesed võivad neid kasutada erinevas kontekstis. See võib muidugi olla tõlgendamise küsimus. Üks asi on aga kindel: silma pilgutav emotsiooninägu on flirtiv ja seda tasub vähem kasutada.

Kohtingusaidi aktiivne kasutaja
Kui suhe on avatud, on olukord muidugi hoopis teine. Aga kui mõlemad on teineteisele kindlad, et ollakse truud, siis kohtingulehel kehtiv kasutajatunnus toob paksu pahandust.

Avafoto on illustreeriv: OHMYGOSSIP