OHMYGOSSIP – Et teenitud raha armastaks teie kodu, siis palgapäeval ei tohi raisata mitte sentigi: kogu palk peab ööbima kodus! Mõned iidsed targad soovitavad kanda suurt rahakupüüri endaga kaasas.

Nad kinnitavad, et kui rahatäht „laeb end täis“ teie energiast, siis hakkab ta raha külge tõmbama. Raha ei saagi olema, kui toas vilistatakse ja toidupurusid pühitakse laualt käega. Naabrile EI TOHI laenata leiba ja soola: küllus kolib teie juurest naabri juurde. Selleks, et rikkus majja tekiks, tuleb hari panna seisma kodus käepideme peale püsti.

Palgakõrgendust on soovitav küsida kolmapäeval. Laenata ei tohiks esmaspäeval ja teisipäeval. Võlga ei tagastata reedel. Võlgadega tegelda ainult hommikuti. Ja üldse – üritage mitte võtta, vaid anda laenuks raha – sellega te programmeerite raha enda juurde tulema.

Kui panete riided talveks või suveks seisma, siis taskutesse pange kupüüre. Raha ei salli katkiseid taskuid ja puuduvaid nööpe! Mitte kunagi ärge andke ära viimast rahatähte ja senti rahakotist! Kõik rahakupüürid peavad olema rahakotis ilusti sirgelt ja „näoga“ teie poole. Kõige pisemasse sahtlisse oleks soovitav panna kolmnurgaks kokku volditud rahatäht. Samuti peaks rahakotis olema „õnneraha“: esimene teenitud raha, saadud väga healt inimeselt, hea tehingu tulemus vms. Seda raha ei tohi kunagi ära raisata: see on külluse sümbol. Raha võib solvuda ja enam mitte tulla teie juurde.

Raha, mis on saadud ebaausal teel, võidetud, leitud või kingitud, ei peaks jääma teie kätte kauaks. Veel parem, kui neid ei pandaks üldse rahakotti.

Annetage see raha abivajajatele või raisake ruttu ära.

Kui te lugesite kõik läbi, siis saite ka aru, et raha on kerge kaotada, kuid ei ole ka keeruline teda ligi meelitada. Selleks, et omada raha, järgige nõuandeid!

Rahast tuleb aupaklikult rääkida ja teda armastada, siis armastab ka raha teid!

Fotod: Pexels