OHMYGOSSIP — Seks ja enese välimusega rahulolu on väga tugevas seoses. Need, kel välimuse osas madal enesehinnang, kohtab suhtes ka voodiprobleeme, vahendab Iltalehti.

All on 3 mõttekäiku inimestelt, kes on kogenud nii rahulolu, kui tõrjumist.

“Olen ülekaaluline ja mõnevõrra vanem naisterahvas, aga unustan kõik väljanägemisega seotud mõtted, kui andun seksile. Palju sõltub muidugi ka partnerist ja tema suhtumisest. Lõõgastunud olek lõdvestab partnerit ennastki. Paljudel meestel võib vanemate naiste vastu olla tõrge, aga kui naine ise oma keha ei häbene, võib seks olla suurepärane. Paljudel noortel võib omavahel olla tunduvalt rohkem tõrkeid.”

“Välimusega seotud kompleksidest aitab üle saada treenimine ja korralik toitumine. Vanus ei puutu asjasse, keha eest tuleb alati hoolitseda. Tervislik eluviis võimaldab kvaliteetsemat seksi ja seks ise võibki olla, kui treeningu eest.”

“Minu mees, ega ka keegi teine, pole mind juba 15 aastat alasti näinud. Panin ükskord seksika pesu selga ja mehe kommentaar oli: mis kaltsud need veel on? Peale seda pole ma mehe ees enam alasti olnud, ega ka mujal. Telefonis oli tal palju alasti naiste pilte. Seks käis meil ka sisse-välja-sisse ja valmis. Mulle ei paku lihtsalt huvi enam.”

Avafoto on illustreeriv: OHMYGOSSIP