OHMYGOSSIP – Erinevates foorumites jagavad naised nõuandeid ja nippe, kuidas hea välja näha ning millised ilusaladused neid enim aidanud on. Ohmygossip toob teile välja kuus levinumat ilunippi, mida naised sõbrannadele soovitavad.

1. Enne mõnda tähtsamat pidu koori eelmisel päeval näonahka, siis püsib meik kauem. Keha tasub koorida kas suhkur+oliiviõli või kohv+ oliiviõli, keha jääb pehme ning kreemitada pole vaja!

2. Kui teete lokitangidega pikematesse juustesse lokke, siis keerake juuksed peale lokkide tegemist ümber sõrme ja pange juuksenõelaga kinni, kuni teete meiki ning kodust väljute – siis püsivad lokid kauem!

3. Kui silmad on väsinud kasutage silmatilku (Ohmygossip´i toimetus seda heaks ei kiida aga toome teieni info, mida naised mitmetes foorumites üksteisele soovitavad). Silmadele annab sära ka heleda lauvärvi lisamine ninapoolsesse silmanurka!

4. Jumestuskreem kanna kõgepealt törtsuna käe peale, mitte otse näole või pintslile – nii läheb kreemi vähem ja jumestus jääb ühtlasem!

5. Kui soovite, et juuksed kauem puhtad püsivad kanna pestud juustele kuivshampoon (mitte vastupidi).

6. Kui juuksed on mustad ja teil pole aega neid pesta, siis tupeerige natuke ja lükake seitel teisele poole – natukeseks petab ära!


Avafoto: OHMYGOSSIP
Allikas: Ohmygossip.fi