See polnud mälestusteenistus popkuningale ja suurimale artistile, keda maailm tundis. See hoopis tuletas meile meelde, miks sai Jacksonist sügavalt õnnetu ja üksildane mees, kes elas äärmiselt kummalist elu.

Kogu show`d, mis eile õhtul toimus, nimetatakse õudustetsirkuseks, kirjutab The Sun.

Ajakirjanik leiab, et Jacksoni matustel olid kohal need, kes imesid popkuninga elust ja rahast tühjaks ning tulid endale ja oma sponsorilete reklaami tegema.

Nii öeldi mitu korda lavalt maha AEG ja Kentucky Fried Chicken. Brooke Shields‘i karjäär sai aga hindamatu PR adrenaliinilaksu nagu ka paljude teiste staaride oma. Vaatleja mõistab sügavalt hukka, et Jacksoni lapsed, keda mees avalikkuse eest kiivalt kaitses, aeti perekonna poolt lavale. “Võtta lapsed matustele kaasa, on äärmiselt raske otsus. Kui 11aastane Paris pidi 19 000 inimese ja miljardi televaataja ees issiga hüvasti jätma, oli selge, et laps polnud selleks valmis,” seisab artiklis.

Ajakirjanik on pettunud, et Jacksonit viimsele teekonnale saatnud ameeriklased ei tundnud ära Briti talendishow`s seitsmenda koha saanud 12aastast poissi, kes oli kutsutud Jacksonite perekonna poolt esinema. Peale Briti poisi esinemist olevat ainus helgem moment olnud, kui popkuninga vend Jermaine Jackson esitas oma kadunud venna lapsepõlve lemmikloo “Smile”.