Ivo Etti mängib oma õe Inese bändis basskitarri, Ewert & The Two Dragonsiga samuti kitarri ja muid erinevaid instrumente. Ivo on neli aastat Georg Otsas klarnetit õppinud ning lisaks kõigele sellele töötab ta oma helisalvestusstuudios Sonicmedia. Sügisest läheb Ivo tagasi Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiasse, et lõpetada seal helirežii eriala.

Muusikaga hakkas Ivo Etti tegelema põhikooli lõpus. “See teadmine tuli 9. klassis, kui otsustasin, et ei taha enam 6 korda nädalas korvpalli trennis käia. Läksin Otsa kooli klarnetit õppima. Käisin küll kooli lõpuni, aga sain juba varakult aru, et klassikaline muusika pole minu rida,”seletab Ivo. Ivo jaoks on muusikas ühendatud nii töö kui ka hobi ning ta tunnistab, et peale muusika muuga tegelemiseks palju aega ei jää:”Paraku on nii, et peale muusika millekski muuks eriti energiat ei jää. Kui ma parasjagu pilli ei mängi, siis töötan oma helistuudios,” räägib  Ivo Buduaarile.

Ivo ise kuulab muusikat täiesti seinast seina ja väga erinevatest ajastutest. “Noorena kuulasin palju Suede’t. Põhimõtteliselt õppisin selle bändi järgi bassi mängima. Viimane eriti lemmik lugu oli The Big Pink’i “Dominos”,”jutustab Ivo oma lemmikutest muusikamaailmas. Inspiratsiooni ammutamisse ta aga ei usu, vaid ütleb: “Enamus ideid või lugusid tekivad kitarril või klaveril jämmides – kusjuures olen tähele pannud, et paremad ideed tulevad siis, kui pole kaua pilli mänginud. Aga eks igalühel käib see isemoodi.”

Kuigi Ivo ja Ines mõlemad on end muusikaga sidunud ning jagavad ühte lava, on nad Ivo sõnul iseloomudelt väga erinevad. “Inesega oleme iseloomult peaaegu et vastandid. Ei oskagi täpsustada mismoodi – oleme lihtsalt erinevad inimesed. Koostööd pole see siiamaani seganud. Loomulikult on bändis aegajalt erimeelsusi, aga see on pigem tingitud muusikaliste vaadete erinevusest,” jutustab Ivo oma õest.