„Iga kevad-suvehooajaga tuleb tagasi kergus ning värvigamma pastelsus. Ise olen jätkuvalt hullumas triibu&mere temaatikast, sest kui on ikkagi suvi, tahad olla kuidagi puhkuse lainel. Seega põhjendatud valikud: triibuline topp, ankru aplikatsioonidega rõivaesemed, platvorm-sandaalid, konjaki-toonis kitsas vöö,“ räägib stilist Zenja Fokin Buduaarile enda suve-eelistustest rõivastes.

Samuti on suve üldpildiski väga aktuaalne rännak ajas ning erinevates maades, sugemeid kõikjalt. „Stiililiselt on saadud inspiratsiooni filmist  „Väike maja preerias“ ning lisatud sinna naiselikkust, modernsust või siis hoopis miksitud seda omakorda 80ndate rockiliku agressiivsusega,“ selgitab Zenja.

Kindlasti ei tohiks stilisti sõnul suvel unustada teksapükse ning mitte ainult! „Samuti teksaseelik, -jakk,-vest, mille üldine välimus on veidikene väsinud ning päevinäinud,“ teab noormees rääkida. „Suve puhul mulle meeldib üldises pildis kergus, lendlevus, kohati ka lohakus (näiteks XL suuruses T-särk, lühikesed teksapüksid ja sandaalid).“

Rääkides Zenjaga, mis on selle suve must-have aksessuaar, siis vastab noormees koheselt: „Korralikud päikeseprillid!“ Tema lemmikuteks on tilgakujulised Alexander McQueenid.  „Lihtsad, kuid väga erilised!“ leiab ta.