OHMYGOSSIP – Inno ja Irja Tähismaa on Eestis ühed tuntuimad ja skandaalseimad blogijad, kelle ajaveebist võib igapäevaselt lugeda nende päevasündmusi, meenutusi ning hästi teritatud nooli Eesti poliitmaastiku ning kohalike ärimeeste suunas.  Ent paljuks ei pea nad ka tasuta positiivset reklaami ning häid sõnu inimeste (ja/ning toodete) suunas, kes neile sümpaatsed on.

“Õhtuleht reklaamib, et Anu Saagim, nende loovjuht, teeb kell 20. 00 ööklubis Venus Club algavalt blogiauhindade jagamiselt. Tõotab siis tulla äge meediakajastus, sest ka Anu ise on äge. Saime temaga tuttavaks nii aasta pärast meie kokkusaamist, kui Anu tuli Tartusse, kus me siis elasime, ja pakkus, et me võiks hakata Justi (mille peatoimetaja ta siis oli) järjejuttu kirjutama. Võtsime ettepaneku rõõmuga vastu ja meie koostöö sai alguse. Kirjutasime Anu peatoimetajaks olles Justi nii järjejuttu kui kolumnit ning lisaks sellele tegi Anu meist sinna sel ajal mitu lugu ja lubas mul ka oma tuttavatest kirjanikest lugusid kirjutada. Näiteks tegin pika intervjuu Ruitlase, Contra ja Aapo Ilvesega. Anu avaldas nad lahkesti. Meenutan seda aega heldimusega. Eelarvamustevaba Anuga oli väga mõnus koostööd teha – ta suhtles ühtviisi vabalt nii tähtsate poliitikute kui hullude luuletajatega. Ei vaadanud kellelegi ülalt alla. Ja Just oli sel ajal Eesti kõige ägedam ajakiri,” kirjutba Irja perekonna blogis, mida hellitavalt kutsutakse “Kohvikuks”.

“Ka meie pulmade ajal oskas Anu meid üllatada. Saatis meile Massiarru mitu kasti šampust, mille mu sõbrad luuletajad suure eufooriaga ära jõid ning kui ühel hetkel enam ei jaksanud (šampust oli lihtsalt nii palju), siis teineteisele pähe valasid. Contra just tuletas mulle seda ükspäev meelde – kuidas me nad siis pärast peo lõppu koju Võrumaale viisime ja kuidas Anu saadetud šampusest alguse saanud pidu tegelikult ei lõppenudki, vaid jätkus täie hooga tänaseks juba suletud Uue-Antsla poe juures. Lisaks šampusele saatis Anu meile meie Justi esikaanel ilmunud raamitud pulmapildi ja veel teisigi pilte. See raamitud pilt seisab meil praegugi raamaturiiuli otsas,” kirjeldab Irja, kes annab selgelt mõista, et Anul võib küll olla skandaalitari imago, ent on sealjuures ka hiigelsuur ja siiras “kaisukaru” süda.

Avafoto: Irja Tähismaa (Erakogu)
Allikas: innojairja.blogspot.com.ee