OHMYGOSSIP – Ohio´s helises päästeteenistuse 911 häiretelefon 9:30 õhtul, kui 31-aastane lapsehoidja Latifah Brown helistas ning teatas, et beebi on talle tupeõõnde kinni jäänud. Meedikud mõtlesid, et toimub kodusünnitus ning saatsid kiirabiõed sündmuspaika.

Parameedikud olid väga üllatunud, kui nad kohale jõudsid ja nägid, mis tegelikult juhtus. “Väike poiss kandis mähkmeid ja oli bidzaamas jalgadest vööni lapsehoidja tuppe surutud,” rääkis kiirabiarst Brian Whitmore kommentaaris WBNS-10 TV´le, vahendab World News Daily Report.

Arstid püüdsid üle tunni last tupest kätte saada end ebaõnnestunult. Seejärel transporditi mõlemad haiglasse, kus peale lihtsmat operatsiooni laps naise seest kätte saadi. Beebi puusad said sündmuse käigus viga, ent arstid ütlesid, et tegu pole eluohtliku nihkega ning laps paranab peagi.

Koletut lapsehoidjat ootab ees aga 11 kriminaalsüüdistust, sealhulgas kehavigastuste tekitamine lapsele ning teda võib oodata 65-aastane vabadusekaotus. Naine põhjendas politseile oma tegu sellega, et ta on masendunud, et ise kunagi lapsi ei saa ning tahtis tunda, mis tunne oleks sünnitada.

Brown´i advokaat on palunud kohtult psühhiaatrilist hindamist ning väidab, et tema klient on “süüdimatu” –  sobimatu kohtuprotsessiks.

Sündmus toimus mai alguses ning kohtuprotsess naise üle pidi toimuma juunis. Ohmygossip.ee püüdis uurida, kus maal kohtuprotsess on, ent hetkel ükski meediakanal seda ei kajasta ning internetist leidsime, et veebileht Snopes.com on tulnud välja teooriaga, et World News Daily Report võis uudise välja mõelda.

Foto: Ohio Politsei