Laulja Ott Lepland (23) on nagu Hunt Kriimsilm, kel seitse ametit käpas. Kui Ott poleks muusik, võiks ta olla ka näitleja või jalgpallur – mõlema alaga on ta pisikesest peale tegelenud. Kaheksa aastasena mängis ta Vanalinnastuudios Ivo Eensalu lavastuses “Eksinud kommipoodi” kandvat rolli. Jalgpalli tagus Ott seitse aastat, aga siis tuli valida, kas sport või muusika, kirjutab Kroonika.

“Olen vahel mõelnud, et võib-olla olen ma mõnes asjas liiga perfektsionist. Ma olen eluaeg olnud selline, kes nõuab endalt hästi palju,” räägib Ott Lepland. “Eriti selles osas, mis puutub vokaalset poolt ja artistlikkust. Teinekord pean endale meenutama, et tee esmalt üks asi ära ja siis mõtle järgmisele. Sageli tunnen, et olen liiga enesekriitiline, ning mulle on seda ka öeldud.”

“Samas olen seda meelt, et kui enesekriitikat ei ole, siis ei jõua mitte kuhugi. Inimene peab endale pidevalt uusi eesmärke seadma ja püüdma edasi liikuda.”

Millised on aga Oti suveplaanid? “Plaane on palju,” teatab Ott. “Estonian Dream Big Bandiga on tulemas neli kontserti üle Eesti. Seal teevad kaasa Lenna Kuurmaa, Uuno Loop ja Heidy Tamme. Tuur ongi pühendatud Loobi 80. sünnipäevale.”

“Üks tähtsamaid ettevõtmisi on tuurile minek Tanel Padar & The Suni, Jan Uuspõllu ning ansamblitega Regatt ja Epordwerk.”