Elanud aastaid üksipäini ja jaoti peost suhu, mõistab psühholoogi haridusega lauljatar Kene Vernik väärtustada saabunud tunnustust ja oma värsket suhet arhitektiga, kirjutab Kroonika.

“Arvan, et kõige hullem on, kui sul on perekonnaga isiklikud suhted käest ära,” räägib superstaari saatest tuntust kogunud Kene, mis teda verest välja lööb. “Inimsuhted lähedastega on kõige tähtsamad. Mõned ei oska seda ehk väärtustada.”

“Loodan, et inimesed hakkavad aru saama ja viivad kokku tütred-pojad-isad, et nad saaksid suhelda. Minu ringkonnas on nii palju seda probleemi, et vanemad ei suhtle lastega või vanavanematega, inimesed ei hoia üksteist. Öeldakse, et ah, suri ära vana inimene, aga mõtle kui palju ta andis sulle – rääkis terve elufilosoofia ära, ehkki sa ei taju, et praegu selle järgi eladki. Internet, kuhu kulub nii palju tähelepanu, röövib inimsuhetelt, nii et enam ei teagi, kes su kõrval on.”

“Mul on olnud väikseid asju ja selle võrra tean ka, kui tähtis on olla lähedastega väga palju koos ja mõne aja tagant neile ütelda, kui kallid nad on. Mul on kolm venda ja vanemad on lahutatud. Sa peadki kõiki tunnustama – et see ei ole nende süü, et see on pisiasjade ja kokkusattumuste süü, et nad ei süüdistaks ennast isiklikult.”