17. ja 18. juulil toimub Läti väikelinnas Salacgrivas rokifestival “Positivus AB”. Baltikumi suurimal muusikaüritusel esineb ka bänd Bedwetters.

Juuni keskel tutvustas populaarsust koguv poistebänd Leedu suurima festivali “Be2gether” pealaval oma vastset debüütalbumit “Meet the f#cking Bedwetters”, nüüd on poistel võimalus avada Läti suurim rokipidu. “Festivalil esinemine on meile väga oluline, sest see on kõige mainekam festival Lätis,” räägib Bedwettersi trummar Karl-Kristjan Kingi.

Eestlaste seas menukaks saanud üritusel astub üles ligikaudu 50 artisti, kellele on üles seatud üle kaheksa lava. Peaesinejad on Moby ja Inglise laulja Peter Doherty.

Kontserdi annavad Brainstorm, The Leisure Society, Sons Of Noel And Adrian, Peter Doherty, Ebony Bones, The Tiger Lillies, Pop Beats Poetry, The Whip, Two Door Cinema Club, The Happy Endings, The Leisure Society, Zig Zag ja paljud teised.

Festivali kahe päeva pilet maksab 715 krooni. Kes tahab kohapeal telkida, peab pileti ees välja käima 805 krooni. Alla kümneaastastele lastele on üritus tasuta.

Loe Bedwettersi tegemistest nende MySpace lehelt SIIT

In Riga @ Depo 2 minutes before the awesome concert!