Tiiu Järviste sai üldsusele tuntuks lauldes koos Mikk Saarega saates “Laulud Tähtedega”. Ta on ettevõtluses tegutsenud ligi 25 aastat ning hetkel on Tiiu ajakirja “Mood” vastutav väljaandja.

Peale “Laulud Tähtedega” saadet pole Tiiu laulmist unarusse jätnud. “Laulmas käin nädalas kaks korda Teaduste Akadeemia Naiskooris. Meid Mikuga on kutsutud esinema, aga oleme siiani kõik korrad ära öelnud.  Ma jään parem “oma liistude juurde”, olen ettevõtja ja tööandja, lapsevanem ja armastatu ning nendega kaasneb väga palju kohustusi,” räägib Tiiu Buduaarile.

Üheks enda omamoodi hobiks nimetab ta “riidekaltsudega mängimist”, sest nii nimetavad seda ta lapsed. Ta lisab: “See on oma kapist, secondhandist, vintage poekestest väljamaal ja luksuskangaste restitükkidest riiete ümberõmblemine. Valminud riideid meeldib täiendada tekstiilimaalingute, pärlite, litrite, kangaribade ja muu huvitavaga. Peale selle meeldib mulle väga kududa ja heegeldada ja muidugi tikkida.

Enda hea füüsilise vormi võlgneb Tiiu pidevale trenniskäimisele. “Tänapäeva  moodne inimene peab ennast füüsiliselt heas vormis hoidma. Teadlased on välja uurinud, et tugev füüsiline vorm ennetab inimest vananemisest ja suudab hoida ka aju töö aktiivsena. Ma ise olen õnnelik, kui saan trennis käia 5 korda nädalas ja lähen iseendaga tülli, kui ainult 3 korda leian kiire elutempo juures aega seda teha. Igal hommikul päeva alustades teen ka “viit tiibeti harjutust”, küll soovitatust lühemalt, aga ikkagi,” räägib Tiiu oma aktiivsest eluviisist.