Väidetavalt annab lahutus Elin Nordegren´ile 9 miljardit krooni. Kuid seoses sellega peab ta andma ka vaikimistõotuse kogu eluks. “Nad on põhiküsimustes kokkuleppele jõudnud ja kirjutavad varsti paberitele alla,” ütleb allikas. Elin saab 750 miljonit dollarit, annab teada Radaronline.

See summa teeks Elin Nordegren´ist ühe kahekümnest kõige rikkamast rootslasest. Kui summa tõesti tõele vastab, on tegemist maailma kalleima lahutusega läbi aegade. Kui Michael Jordan ja Juanita lahku läksid, sai viimane vaevalt neljandiku sellest, mis Elinit ees ootab.

“Nii Tiger kui Elin on väga lähedal läbirääkimiste lõpetamisele ja ametlikule lahutuse vormistamisele,” ütleb allikas.  Tiger Woods ostab ka Elini vaikimise. “Kui Elin alla kirjutab, lubab ta ühtlasi, et ei avalda kunagi mingeid fakte oma suhte kohta golfitähega, ei intervjuudes ega võimalikes memuaarides,” kirjutab Daily Mirror.

“Kui nad lahutusega alustasid, oli suhe väga vaenulik. Elinil oli väga agressiivne advokaat, kuid siis vahetas ta oma esindajaid ja nüüd on nendevaheline suhe tunduvalt tsiviliseeritum,” ütleb allikas.

Kuid paar Woods-Nordegren kohtub nii harva kui võimalik. Lapsed viivad ja toovad mõlema vanema juurde ja juurest lapsehoidjad.

Radaronline´il puuduvad andmed selle kohta, kuidas on kokku lepitud laste hooldusõiguse küsimuses.

[ot-gallery url=”gallery/lahutus-l%c3%a4heneb-l%c3%b5pule-tiger-woods-ostab-elini-vaikimise”]