Stockholmi Lossis toimunud  pulmaõhtusöögi ajal pidas prints Daniel printsess Victoriale liigutava kõne, mis pani heldima nii värske abikaasa kui ka külalised. Kõnet ülistati, kuid enne seda oli Danielil närv sees. Expressenil oli võimalus eksklusiivselt paariga kohtuda ja Daniel kirjeldas lähemalt, millised tunded teda enne kõne pidamist valdasid.

Printsess Victoria ja prints Daniel kohtusid Expresseni reporteriga oma pulmareisi ajal Prantsuse Polüneesias Vaikses ookeanis, kus nad ka hetkel viibivad.  Daniel suutis kõnet pidades rääkida rahuliku tooniga kuid tunnistab, et püsti tõustes olid tal liblikad kõhus. “Jah, nii see oli, enne kui pidin pidama kõne olin ma loomulikult närvis, aga mitte siis kui ma juba püsti seisin. Siis tundsin ma ennast üsna rahulikult.”

Danieli kõne on mõjutanud rootslaste suhtumist kuningakotta, näitab värske uurimus. Rootslaste poolehoid kuningakoja vastu on tõusnud.

Victoria ja Daniel lahkusid Rootsist juba pulmaööl. Varajaste hommikutundide saabudes lahkusid nad peolt vargsi ja märkamatult, lehvitades vaid lähimatele sõpradele ja sugulastele. Paari ootas miljardärist sõbra eralennuk, mis viis nad pulmareisile.

Daniel ütleb, et  tunneb rootsi rahva toetust. “Nüüd sõitsime me ju kõigepealt siia… Kuid ma tunnen täpselt samuti nagi Victoria, et mind võeti kõigi inimeste poolt vastu suure armastuse ja rõõmuga,” ütleb Daniel Expressenile.