Kihlus on katkestatud ja kihlasõrmus sõrmest kadunud. Kuid printsess Madeleine´i käerannet kaunistab endiselt Jonas Bergström´i poolt kingitud ja kinnikruvitud käevõru, mis kujutab endast voorusevööd, kirjutab Aftonbladet.

Suure tähelepanu all sisenes printsess Madeleine õe laulatuse ajal kirikusse imekaunis helesinises kleidis. Parema randme ümber särasid kaks kaunist käevõru – üks neist armukink endiselt kihlatult.

Käevõru on valmistanud Cartier ja selle nimeks on Love Bracelet (Armastuse Käevõru, toim.). Käevõru on Cartier jaoks disaininud Aldo Cipullo ja seda juba 1969-l aastal. Inspiratsiooni sai ta endiste aegade voorusevööst.

Ehe, mis maksab 60 000 krooni ringis, pole kättesaadav kõigile, kes seda soovivad. Love Bracelet on mõeldud kinkimiseks armastuse märgiks.

Kui Madeleine ja Jonas Bergström kokku kolisid, sai printsess endale oma. Jonas olevat saanud inspiratsiooni kuningalt, kes kinkis kuninganna Silvia´le Love Bracelet´i nende suhte alguses.

“Jonase meelest oli kuninganna Love Bracelet kaunis ja stiilne. Ta tahtis kinkida Madeleine´ile samasuguse,” on üks tema sõpradest kunagi Aftonbladet´ile öelnud.

Kui paar 24-l aprillil kihluse katkestas, võttis Madeleine kohe sõrmuse sõrmest. Käevõrust pole ta siiani lahkunud. Või ei saa ta seda teha. Love Bracelet´i saab avada vaid spetsiaalse kruvikeerajaga. See on ehk Jonase käes.