Prints Albert II abiellub Charlene Wittstock´iga. “Kõik on tõesti “ekstreemselt” rõõmsad,” vahendab ameerika People. Pulmakuupäeva pole veel kindlaks määratud.

Nädal tagasi olid prints Albert ja Charlene Wittstock kuninglike pulmade külalisteks Stockholmis. Paar päeva pärast suurejoonelisi pulmi Rootsis teatas Monaco koda, et prints Albert (52) ja Charlene Wittstock (32) kinnitavad rõõmsat uudist oma abiellumisest.

Prints Albert II ja tema Charlene näitasid end esimest korda koos taliolümpiamängude avamisel Turinis 2006-l aastal. Alates 2007-st aastast, pärast seda kui tema kuninglik “treening” mitteametlikult lõppes, on Charlene Wittstock elanud Monacos. Nimelt sai ta pikema aja jooksul eratunde prints Alberti õdedelt, printsess Stephanie´lt ja printsess Caroline´ilt. “Kuid ta tundis intuitiivselt, mida temalt oodatakse,” ütleb üks kuninglik allikas.

Eesseisev pulmapidu on prints Alberti jaoks esimene. Albert on endise Monaco printsi Rainer III-nda ja kunagise filmitähe Grace Kelly poeg.

2005-l aastal tunnistas prints üles, et on poja isa, kelle emaks on stjuuardess. Aasta hiljem andis ta ametlikult teada, et tal on ka tütar, kes praeguseks on saanud 18 aastaseks.