Kaunis modell Joanna Ojastu räägib Gossip.ee-le oma suveplaanidest. Lisaks tööle ja puhkusele on Joanna hakanud oma aega sisustama klaveeritundides ning paljastab, et lähitulevikus on plaanis ka muusikaprojekt, mille ta esialgu saladuseks jätab.

Kas teil on suveks juba plaanid tehtud? Kas suvi tuleb töine või on plaan natuke ka puhata, reisida,…? Mida suvelt ootate?
Suvelt ootan soojust.. kohe tõsiselt! Plaan on end täiendada, teha tööd ja puhata, langevarjuga hüpata, reisida. Stenil on vanaisa Gruusias, keda ta eales näinud pole, mine sa tea, ehk viime ellu projekti “Vanaisa otsides” :)

Kus ja kellega plaanite Jaanipäeva veeta?
Jaanipäeva veedan pere ja sõpradega Saaremaal.

Mõeldes tagasi töisele talvele – mis olid huvitavaimad projektid, tegemised?

Kuna pool minu talvest möödus Hispaanias, siis võib öelda, et kõik sealsed tegemised olid äärmiselt huvitavad. Tagasi Eestisse tulles oli mitu väga kihvti pildistamist, nt BonBon Lingerie’ga tegime mitmepäevase toreda sessiooni ning erilist mainimist vääriks ka Filippo Caroti ja Liisa Ennustega pildistamine juba hüljatud, miinuskraadidega EKA hoones, mis oli füüsiliselt mulle parajaks katsumuseks.

1.aprillil käisin oma elu esimeses klaveritunnis – hakkasin nüüd, 21-aastaselt, pilli õppima (see ei ole nali) ning pole seni veel pooleli jätnud (ka see pole nali) – tegemist on tõsiselt huvitava ja arendava tegevusega!

Lisaks on alus pandud ühele muusikaprojektile, millest täpsemalt on veel natuke vara rääkida.

Kui suur planeerija te olete – kas teete tavaliselt plaane emotsionaalselt või on teil kalender mitme kuu ulatuses planeeritud?

Peab ütlema, et mul isegi ei ole kalendrit..

Kui peaksite välja tooma ühe toote, siis mis teie meelest on selle suve must have?
Šiguli õlu ehk?

Milline on hea puhkuse retsept?
Puhkusesse sajaprotsendiliselt sisse elades (100 saab täis sel hetkel, kui tekib lapselik vabaduseeufooria) – seda tõesti kogedes, mitte pelgalt vaid endale teadvustades.