Sellel suvel korraldavad Tallinna noortekeskused mitmesuguseid üritusi ning laagreid, mis toimuvad nii Tallinnas kui väljaspool pealinna.

Tallinna Noorsootöö Keskus korraldab noortelaagri “Seiklused maal, õhus ja vees” Veneveres 2. – 7. augustil. Kuue päeva jooksul saavad noored tegutseda kunsti töötubades, võtta osa  spordivõistlustest ning kanuu- ja rabamatkast.

Tallinn eraldas Noorsootöö Keskusele laagrite korraldamiseks 143 000 krooni, millega kaetakse tööjõukulud.

Tallinna Huvikeskus „Kullo“ organiseerib nii juulis kui augustis laagri Karepal, Lastekaitse Liidu laagrid toimuvad nii Pivarootsi õppe- ja puhkekeskuses Lääne-Eestis kui Remniku keskuses Peipsi järve põhjakaldal. Tallinna Kopli Noortemaja keele- ja kunstilaager „Nukitsamees“ toimub juuli lõpus Kloogarannas. Ühendus Nõmme Kaks Tuhat korraldab laagreid samuti Kloogarannas.

Stroomi rannas tegutseb juba kolmandat suve järjest Ranna noortekeskus, mille eesmärk on luua noortele turvaline ja arendav vaba aja sisustamise võimalus nendele tavapärases keskkonnas. Sellel aastal pööratakse erilist rõhku kultuuridevahelisele õppele, tasuta üritused toimuvad kolm korda nädalas: teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti kell 12.00 – 16.00.

Linnalaagrid toimuvad suvekuude jooksul Pirita Vaba Aja Keskuses, Mustamäe Avatud Noortekeskuses, Haabersti Vaba Aja Keskuses, Kopli Noortemajas ja Kristiine Noortekeskuses.