Uue “Twilight” filmi sündmustik keskendub kirgliku armukolmnurga ümber. Aftonbladeti “Nöjesbladet” kohtus Taylor Lautneri ja Kristen Stewartiga Hollywoodis enne eile toimunud pressikonverentsi Stockholmis. Staarid tunnistasid, et armustseenid on nende suhtele mõju avaldanud. “Kristen ja mina oleme ekstreemselt lähedased,” ütleb Taylor Lautner.

Koos “Twilight” kolleegi Robert Pattinson´iga on Kristen Stewart (20) ja  Taylor Lautner (18) ühed Hollywoodi kuumematest näitlejatest. “Eclipse” on sellele temperatuuuri veelgi juurde lisanud. Kui kaks esimest filmi keskendusid põhiliselt Pattinsoni ja Stewarti rollide ümber, kelledeks olid vampiir Edward ja Bella, siis nüüd tuleb nende vahele hundifiguur Jacob.

“Minu jaoks oli stseen kus Bella suudleb mäe tipus Jacobit täiesti sürrealistlik,” ütleb Kristen. “Minu meelest polnud selleks mingit põhjust, et ta peaks seda tegema. Ja mulle ei mahtunud pähe, et ta on võimeline Edwardit reetma.” Kuid Kristen muutis meelt kui sai aru, et Bella heitlused kahe poisi vahel on kogu loo keskne teema. “Sain sellest aru alles pärast suudlust. Teda tõmbas tõepoolest mõlema poole.”

Kui Jacob on avameelne, siis Edward on tunduvalt ettevaatlikum. Loos, mis on kirjutatud mormoon Stephanie Meyer´i poolt, ütleb ta ära Bella kutsetele seksile, soovides oodata ära abielu.

Taylori vanemad on sama meelt. Nad on öelnud, et ei taha, et nende pojal oleks oma tüdruk enne seda kui ta on abiellumiseks valmis. “Kas ma järgin seda reeglit? Ei, ha ha. Loodetavasti tegid nad seda öeldes nalja. Ma kavatsen deitida enne kui abiellun,” ütleb Taylor, kes on olnud koos popstaar Taylor Swiftiga.

Kristen on sama otsekohene. “Ma tean, et on tüdrukuid, kes on kasvanud üles oma pulmi planeerides ja kes ei suuda abielu ära oodata. Mina pole üks neist. Ma isegi ei mõtle neil radadel”.

Erinevalt sellest ajast kui nad esimest korda läbi lõid on nii Taylor kui Kristen õppinud oma uues, avalikkuse tähelepanu all olevas rollis, hakkama saama. Nad teavad kuidas tähelepanuga mängida. Seda näitab Taylor hästi kui peab vastama küsimusele kas ta suudlusest Kristeniga midagi ka õppis. “Jah, nii võib öelda. Ma usun, et inimene õpib elu jooksul kõigest midagi.”

Kui “Nöjesbladet”-i reporter küsib kuidas ta end selleks stseeniks ette valmistas, naeratab Lautner veelgi laiemalt. “Ei, ega see ei lähe. Niipea kui olime lõpetanud, vaatas Kristen mulle otsa ja ütles “me just suudlesime” ja mina vastasin ” jah, me tegime seda”.

Nädalaleht Us Weekly väidab oma viimases väljaandes, et Kristen Stewart ja Robert Pattinson on olnud paar juba kaks aastat. Seda ei taha Stewart kinnitada. Selle asemel ütleb ta: ” Robist on saanud mulle väga kallis sõber. Sama võin ma öelda Taylori kohta. Ma hoolin kohutavalt neist mõlemast.”

Taylor nõustub: “Kristen ja mina oleme superlähedased. Me saame omavahel väga hästi läbi ja räägime kõigest. Peale selle meeldib talle sport, mida ka mina armastan”. Taylor on mänginud ameerika jalgpalli ja võistelnud võitlusspordis.

Suhe Kristeniga pole mõjutanud Taylori suhet Robertiga. “Rob ja mina saame väga hästi läbi. Võtetel ajab ta mind alati naerma, mis teeb tema rivaaliks olemise raskeks.”

Taylor lisab, et saab aru oma filmikangelasest. “Jacob on Bellasse nii armunud, et võitleb tema eest kuni süda lakkab löömast. Kui ma oleksin samas olukorras, teeksin samamoodi.”