Saatest Tantsud Tähtedega koos Koit Toomega tantsinud Kerttu Tänaval läheb elus väga hästi – ta on rõõmsameelne, kena, andekas, väga sõbralik ja aktiivne inimene.

Sport on Kerttu elus olnud alati tähtsal kohal. Juba koolieelikust alates on ta tegelenud tantsimisega ja 12 aastat tema elust on möödunud tippsportlasena. Kui üldiselt naudib Kerttu täies mahus treeneritööd klubides Sparta ja Ritual, siis hetkel on ta seesamluu väsimusmurru tõttu sunnitud jala põrutamist iga hinnaga vältima, et siis sügisel jälle Stockholmi ülikooli õpingute kõrval ka treenerina jätkata. Jättes vigastuse kõrvale, jääb kõigi töö- ja trennikohustuste kõrvalt tütarlapsele aega ka mängida tennist ja tegeleda lohesurfiga ning igal vaba võimalusel lippab ringi värskes õhus Nõmmel ja enda maakodus Pärnu lähedal.

Kerttu räägib, et ajanappuse ja vigastuseohu tõttu pole ta proovinud lumelauasporti, kuid kindlasti tahaks ennast proovile panna mägedest alla tulemisega. “See on paras adrenaliin ja kindlasti tuleb ette palju kukkumist, kuid iga algus on raske,” räägib Kerttu Tänav veebile Eesti Sport. Sportimisvõimaluste kohta Eestis räägib Kerttu, et need on suurepärased, tuleb ainult üles leida endale sobiv spordiala, sobiv koormus ja annab nõu, et alati on kasulik küsida nõu ennast huvitava spordiala treeneritelt ja asjatundjatelt.

Lõpetuseks ütleb Kerttu, et igasugune liikumine teeb ainult head ning aitab püsida terve ja tugev.