Sten Esna on juba mitmed aastad pallinud Prantsusmaal, viimane aasta Narbonne Volley võistkonnas. Hooaeg oli heitlik – oli paremaid ja halvemaid päevi, kuid kokkuvõttes on mees rahul, et hetkel on terve ja mänguvorm korralik, vahendab Eesti Sport.

Olgugi, et lähedastest inimestest on Sten pidevalt eemal, istub mees tihti arvutis ja lobiseb nendega msnis või skypes. Nii hoiab ta end kursis Eestis toimuvaga. Kui pärida, kellele Sten näiteks korvpalli meistriliigas kaasa elab, vastab ta nii: “Raske on otseselt kellegi poolt olla, igal pool mängib sõpru, las pusivad ja eks näis, kes võidab” ja lisab: “alati on huvitav pärast mängu statistikast vaadata, kuidas mäng kellegil välja tuli”.

Prantsusmaa tõmmud tüdrukud pole Steni ära võlunud, hoopis vastupidi. Steni ootas Eestis üks väga eriline ja kaunis tütarlaps. Küsisime kes keda, kas Eesti või Prantsuse tüdrukud? Sten vastas, et loomulikult Eestlannad, pole kahtlustki. Samas ütleb, et seksikaim naissportlane maailmas on kõrgushüppaja Blanka Vlašic.