OHMYGOSSIP – Kui kuulute nende inimeste hulka, kellele hotelli lisateenused tähendavad pelgalt valget hommikumantlit, susse ja tualett-tarbeid võib välja toodud loetelu šokina tulla ent raha eest on võimalik pea kõik, mis pähe tuleb. Arvestades rikaste klientide ekstravagantseid soove on Ohmygossip.com toonud välja nimekirja luksuslikest hotellidest, kus mugavusteks peetakse mitte vaid voodisse toodavat hommikusööki vaid täielikku personaalset teenindust.

Personaalsest ilutulestikust kuni olümpiavõitjaga suusatamiseni  on vaid väike osa hullumeelsetest võimalustest, mida võite nautida, kui järgmisel korral mõnes neist hotellidest peatute.

Lodge, Sea (Georgia): ülemteener
Hotell Lodge Sea saarel pakub sulle võimalust tellida ööpäevaringselt ülemteener, kes kõik vajalikud asjad sinu eest ära teeb. Kohvri pakkimine enne lahkumist, piima ja koogikeste serveerimine õhtuti, roosiõitega vanni ettevalmistamine – ülemteenrid saavad hakkama kõigega, mida sa vajad. Teenus on kättesaadav kõigile, kes hotellis peatuvad ning selle hind on arvestatud toa hinna sisse.

Hard Rock hotellid: kitarrilaenutus
“Sound of Your Stay” nimeline teenus on saadaval keti 23 hotellis ja 11 kasiinos ning see sisaldab kitarri, võimendi ja kõrvaklappide laenutust, et saaksid rahulikult ja ilma teisi segamata oma hotellitoas rokkida.

Ritz-Carlton, New Orleans (Louisiana): isiklik tervisetaastaja
Vajad abi pohmellist ülesaamiseks? Sul veab – New Orleansis peetava Madri Gras (vastlapäevaparaadi) nädalal pakub kohalik Ritz-Carlton sulle võimaluse oma tervis personaalse meditsiiniõe järelevalve all taastada. Teenuse sisse kuulub muu hulgas ka pohmelli leevendavate kokteilide ja smuutide valmistamine, et sa end võimalikult mugavalt tunneksid.

Il Salviatino, Florence (Itaalia): šampanjavann
Selles hotellis võivad külalised endale šampanjavanni tellida. Vaid sinu käsutuses olev vann täidetakse ääreni Prosecco, Spumante või ehtsa prantsuse šampanjaga. Lisaks pakutakse jahutatud jooki ka klaasidest rüüpamiseks. Teenustasu algab 9000 dollarist ning sõltub suuresti joogist, mille sa vanni valamiseks valid. Neile, kes eelistavad midagi magusamat, on saadaval šokolaadivann puuviljadega (mida saab siis šokolaadi sisse kasta ja süüa), see maksab 2700 dollarit.

Avafoto: Ritz-Carlton, Louisiana (OHMYGOSSIP)
Allikas: Ohmygossip.com