Paul McCartney eksabikaasa ja lapse ema Heather, kes aastaid tagasi toimunud liiklusõnnetuse tõttu ühest jalast ilma jäi, kerkis tõepoolest kõrgele – 41-aastane endine modell otsustas nimelt ronida oma äsja avatud ainult taimetoidule spetsialiseerunud kohviku katusele.

Heather Millsi “taimetoidusöökla” V-Bites avas uksed täna ja näitamaks oma südikust ning pidamaks avakõne, ronis perenaine kiirelt mööda redelit katusele – et ikka kõigile silma paista. Heather investeeris populaarsesse kohvikusse BigFish, ostes selle ära vaid selleks, et kala lõplikult menüüst maha tõmmata ning hakata pakkuma vaid taimetoitlastele sobivaid roogasid. Samuti lasi ta lahti kõik BigFishi töötajad öeldes vaid, et nende koht ei ole enam seal ja muutis ära asutuse nime. V-Bites pakub vaid ainult proua Millsi leiutatud retseptide järgi valmistatud toite.

Heather ja Paul abiellusid aastal 2002. Taimetoitlastele tuge pakkudes võttis Heather justkui üle Pauli eelmise naise, vähki surnud Linda missiooni – Linda leiutas, tootis ja tegi maailmale tuttavaks mitmeid taimetoitlastele mõeldud toiduained, mis siiani kannavad tema nime. Heatheri ambitsioonidel ei ole piire ning DailyMaili andmeil loodab ta, et kohvikule saab osaks suur menu ja see kasvab lausa rahvusvaheliseks, tugevaks konkurendiks tavalistele burgeribaaridele.