Viimaste USAst pärit uudiste kohaselt maetakse nädalapäevad tagasi saladuslikel asjaoludel surnud popstaar Michael Jackson ilma ajuta – ja seda ilma naljata!

Laulja aju eemaldati Los Angeleses lahkamiseks, sest Jacksoni perekond soovis täiendavat lahkamist ja uurimist. Michaeli ema ja isa ei usu, et nende poeg suri ravimite üledoosi tõttu. Aju uurimisel loodetakse neuroloogiliste testide abil saada selgust, kas ja milliseid medikamente staar oli neelanud ning nende täpset kogust. Perekond tegi ühtse otsuse matta Jacko ilma mõtlemisorganita. Sunday Mirrori andmetele tuginedes oli aju lahkamine ainus viis teada saada, mis mehe lõpuks hauda viis.

Loomulikult ei tea mitte keegi, kui kaua tulemuste teada saamine aega võtta võib. Siiski võivad lahkamise tulemused suuresti mõjutada mitmete popstaari surma asjus algatatud kriminaalasjade kulgu. Näiteks süüdistati algselt tema südame seiskumises ihuarsti valet käitumist. Nüüd seisab veel kuuel meest ravinud arstil ees ülekuulamine, sest korraldatud on põhjalik uurimine, kes talle mida täpselt välja kirjutas ja millist ravi määras.

Michael Jacksoni matused toimuvad teisipäeva hommikul Glendale’is, Los Angeleses ja sinna on oodata kümneid tuhandeid fänne, kui mitte rohkem, sest iidoli matustele on müüki paisatud 11 000 piletit. 6500 piletit müüakse ka otseülekandele lähedalasuvasse hiiglaslikku teatrihoonesse. Esimese 24tunni jooksul, mil pääsmed müügile saabusid, ummistas pool miljonit inimest piletimüügiportaali.

Otsustatud pole veel ka Jacksoni laste saatus – nende hooldusõiguse üle kaklevad staari vanemad ning surrogaatema Debbie Rowe. Michaeli isa jällegi on tige, et poeg talle oma testamendis pennigi ei pärandanud ja otsib lahendust kohtust. Tõeline seebiooper.