Nagu enamus superstaaridel, nii ka Rihannal, on oma kiiksud ning nõudmised, mis kontserdikorraldajatel täita tuleb. Popstaar Rihanna nõudmiste hulka kuulub soov kontserte andes lava taga loomamustrilisi vaipu ja patju näha.

“Last girl on Earth” maailmaturneel viibiv kaunitar nõuab oma kontserdikorraldajatelt et lavatagustel diivanitel peab olema kuus kuni kaheksa loomamustrilist sofapatja.  “Sobivad on näiteks gepardi- või leopardimuster. Samas on toonitatud, et mingil juhul ei tohi Rihanna ruumides litritega kaunistatud patju kasutada,” paljastab allikas.

Samuti on kohustuslik suur pehme vaip, mis peab samuti loomamustriline olema. “See peab olema puhas, sest Rihanna kõnnib sellel paljajalu,” son suurte tähtedega välja toodud erinõue kontserdikorraldajatele esitatavas juhendis.

Rihanna soovis ka, et kõik ruumid kaunistataks tumesiniste ning mustade kangastega, mis on omakorda ehitud jääsiniste ribadega.

Veel nõuab Rihanna lava taha kuut Archipelago toodetud küünalt “Black Forest”. Kontserdi korraldajatele on antud käsk, et kui antud küünalt pole võimalik hankida, tuleb kontakteeruda Rihanna esindajatega ning kooskõlastada mõne teise küünla spetsiaalsed nõuded.