OHMYGOSSIP — See võluv paar on loonud unelmate eriala, mille tulemusel on neil Instagramis kokku 3 miljonit jälgijat ning reisitud 45 erinevas riigis, vahendab Cosmopolitan.

Puhkusreisid on lõõgastavad ja mõnusad, aga neil kõigil on üks ja see sama viga – reis saab läbi. Jack Morris (26) ja Lauren Bullen ei pea selle mure käes pikalt vaevlema, sest nad on endale loonud reisimise ja Instagrami kombinatsioonist rahasamba, mis hoiab neid aastaringi reisiteel.

https://www.instagram.com/p/BSa1KVRlyZj/?taken-by=doyoutravel

Morris ütleb, et ta keeldub avaldama sponsoreeritud postitusi alla 3000 euro – siin peetakse silmas ainult ühte fotot Instagramis. Parimal juhul on Jack ühe postituse eest saanud ligi 8900 eurot. Paaril on ühtekokku ligi 3 miljonit Instagrami jälgijat ja nad on reisinud kokku 45 erinevas riigis. Morris ja Bullen jagavad oma Instagrami lehel hingematvaid fotosid reisisihtkohtadest ja teenivad sellega head raha. “Tegin tööotsa telefonifirmale ja lendasin kolmeks päevaks kohale. Kaks päeva kulus fotode tegemiseks. Seejärel valmistasin viis fotot Instagrami jaoks. Sain töö eest 35 000 eurot,” ütleb Jack.

Paarike ei klõpsi lihtsalt niisama fotosid, vaid planeerivad neid hoolikalt ning töötlevad professionaalse programmiga. Instagramis näeb vaid sellist materjali, mis peegeldab paarikese tõelist elu. “Me poleks uskunud, et meile pakutakse selliseid summasid unistuste täideviimise eest. Oleme õnnelikud. Vahel on tunne, nagu see kõik oleks uni,” ütleb paar.

https://www.instagram.com/p/BNNaHdgAUb1/?taken-by=doyoutravel

https://www.instagram.com/p/BJ00OgFAtBM/?taken-by=doyoutravel

https://www.instagram.com/p/BNeNr_6j-r_/?taken-by=gypsea_lust

Avafoto: Instagram/@doyoutravel