OHMYGOSSIP — Vaevalt, et täiuslikku kaaslast üldse olemas on, aga paljud leiavad lõpuks eriti hästi sobiva partneri, kellega elus kõike imelist kogeda. Teised jällegi satuvad suhetesse, kus ei saa üritamise puudumist ette heita, aga suhted jäävad lühikeseks või pinnapealseks, kirjutab Businessinsider. Mehed jagavad nõuandeid, mida kohtamas käies muuta, sest juba väike muutus võib kaasa tuua hiilgava tuleviku.

1. Ära sea esimeseks kohtinguks liiga kõrgeid ootuseid
“Paljud mehed ebaõnnestuvad, kuna ootavad esimeselt kohtingult liiga palju,” vastab üks.
“Kui ootad esimesest kohtingust liiga palju, pettud ainult sina ise.”
Vastaja soovitab olukorda võtta nii nagu see on ja unustama kõik ettekujutused. “Luba endal üllatuda ja tee endale väljakutse leppida pettumuste ja positiivsete üllatustega võrdselt.”

2. Investeeri endasse
Inimene, kes ilmselgelt endast ei hooli, ei paista ka teistele atraktiivne. Sinu olemus räägib teisele palju.
“Mõistsin, et tegemist on endasse panustamisega. Märkasin, et tulemusi ei tule, kui ei panusta olukorda aega ja vaeva,” kirjeldab üks mees oma muutuseid.
“Mõtlesin pikalt, et maailm on mulle õnnelikkuse ja armastuse võlgu. Ma ei olnud tollal väga hea inimene. Edu nii tööl kui inimsuhetes nõuab eneseanalüüsi ja tööd. Endast tuleb midagi anda, teine annab vastu.”

3. Välju mugavustsoonist
“Kui teed ainult selliseid asju, mis tunduvad tavalistena, ei pruugi sa kunagi leida kedagi,” kirjeldab mees.
“Mul võttis kuu aega leidmaks endas julgus, et saaksin naisele loomulikuna läheneda. Tunnistan, et see oli piinlik, aga sellele järgnes kõik hea.”

4. Ego jäägu kõrvale
Paljud tõrjuvad naisi, kuna kardavad haiget saada.
“Tuleb ennast pakkumisele asetada. Aksepteeri võimalikku tõrjumist väärikalt.”

5. Ära võrdle end teistega
“Kohtamas käimine ei ole võistlus. Ebaõnnestud, kui hakkad end näiteks teiste meestega võrdlema,” tõdeb üks vastajatest.

6. Tunnista oma soove
“Õnnestusin, kui lasin ootustest lahti. Tajusin, et kui midagi väga tahta, tunnistan seda endale. See teeb mind tugevamaks ning on oluline ka teisele, kelle vastu on tunded.”

Avafoto: OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet